Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Závesná Lampa

Space

Závesná Lampa Dizajnér tohto prívesku bol inšpirovaný eliptickými a parabolickými dráhami asteroidov. Unikátny tvar žiarovky je definovaný eloxovanými hliníkovými stĺpmi, ktoré sú presne usporiadané do 3D tlačeného krúžku a vytvárajú perfektnú rovnováhu. Biele sklo v strede harmonizuje s tyčami a dodáva svojmu sofistikovanému vzhľadu. Niektorí hovoria, že lampa pripomína anjela, iní si myslia, že vyzerá ako pôvabný vták.

Ohnivá Varná Súprava

Firo

Ohnivá Varná Súprava FIRO je multifunkčná a prenosná 5 kg varná súprava pre každý otvorený oheň. Rúra obsahuje 4 hrnce, pripevnené odnímateľné ku konštrukcii zásuvkových koľajníc s otočnou podperou na udržanie úrovne potravín. Takto sa FIRO dá ľahko a bezpečne použiť ako zásuvka bez rozliatia jedla, zatiaľ čo rúra leží v polovici ohňa. Hrnce sa používajú na varenie a jedenie a manipuluje sa s nimi pomocou príborového náradia, ktoré sa prichytáva na obidvoch stranách hrncov, aby ich za horúca prenášali do vreciek na tepelnú izoláciu. Zahŕňa aj prikrývku, ktorá je tiež taškou, ktorá drží všetko užitočné vybavenie.

Koberec

feltstone rug

Koberec Koberec z plsti z kameňa poskytuje optickú ilúziu skutočných kameňov. Použitie rôznych druhov vlny dopĺňa vzhľad a dojem koberca. Kamene sa od seba líšia veľkosťou, farbou a výškou - povrch vyzerá ako v prírode. Niektoré z nich majú machový efekt. Každý kamienok má penové jadro, ktoré je obklopené 100% vlnou. Na základe tohto mäkkého jadra sa každá hornina vytlačí pod tlakom. Podložka koberca je priehľadná rohož. Kamene sú zošité spolu as rohožkou.

Modulárna Pohovka

Laguna

Modulárna Pohovka Dizajnové sedadlá Laguna sú rozsiahlou súčasnou kolekciou modulárnych pohoviek a lavíc. Navrhnuté talianskou architektkou Elenou Trevisan s ohľadom na firemné priestory na sedenie, je to vhodné riešenie pre veľké alebo malé recepcie a oddychové priestory. Zakrivené, kruhové a rovné pohovkové moduly s ramenami a bez ramien sa budú hladko kombinovať s korešpondujúcimi konferenčnými stolíkmi, aby poskytovali flexibilitu pri vytváraní niekoľkých schém interiérového dizajnu.

Kohútik

Moon

Kohútik Organický vzhľad tohto kohútika a kontinuita kriviek boli inšpirované polmesiacou fázou mesiaca. Moon Bathroom Faucet integruje telo aj rukoväť do jedinečného tvaru. Kruhový prierez stúpa od spodnej časti kohútika po výstupnú hubicu, čím vytvára profil Moon Faucet. Čistý rez oddeľuje telo od rukoväte a zároveň udržuje objem kompaktný.

Lampa

Jal

Lampa Just Another Lamp, Jal, je založená na troch hlavných princípoch: jednoduchosť, kvalita a čistota. Zahŕňa to jednoduchosť dizajnu, kvalitu materiálov a čistotu účelu výrobku. To sa udržiavalo na základnej úrovni, ale rovnako sa v rovnakom meradle prikladalo sklu a svetlu. Z tohto dôvodu môže byť Jal používaný rôznymi spôsobmi, formátmi a kontextmi.