Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Prenosný Plynový Sporák

Herbet

Prenosný Plynový Sporák Herbet je prenosný plynový sporák, technológia umožňuje optimálne vonkajšie podmienky a pokrýva všetky štandardné požiadavky na varenie. Kachle sa skladajú z laserom rezaných oceľových komponentov a majú mechanizmus otvorenia a zatvorenia, ktorý možno zablokovať v otvorenej polohe, aby sa zabránilo poruche počas používania. Jeho mechanizmus otvárania a zatvárania umožňuje ľahké prenášanie, manipuláciu a skladovanie.

Príborník

Arca

Príborník Arca je monolit uviaznutý v sieti, hruď, ktorá pláva spolu s jej obsahom. Lakovaný kontajner mdf, uzavretý v ideálnej sieti vyrobenej z masívneho dubu, je vybavený tromi zásuvkami na celkom extrakciu, ktoré je možné usporiadať podľa rôznych potrieb. Tuhá pevná dubová sieť bola navrhnutá tak, aby vyhovovala tepelne formovaným skleneným doskám, aby sa získal organický tvar, ktorý simuluje zrkadlo vody. Celá skrinka spočíva na priehľadnej podložke z metakrylátu, aby sa zdôraznilo ideálne plávanie.

Kontajner

Goccia

Kontajner Goccia je kontajner, ktorý zdobí domov jemnými tvarmi a teplými bielymi svetlami. Je to moderný domáci krb, miesto stretnutia pre šťastnú hodinu s priateľmi v záhrade alebo konferenčný stolík na čítanie knihy v obývacej izbe. Je to sada keramických nádob vhodných na uloženie teplej zimnej pokrývky, ako aj sezónneho ovocia alebo fľaše čerstvého letného nápoja ponorenej do ľadu. Kontajnery visia zo stropu pomocou lana a môžu byť umiestnené v požadovanej výške. Sú k dispozícii v 3 veľkostiach, z ktorých najväčšiu možno doplniť masívnym dubovým vrchom.

Stôl

Chiglia

Stôl Čiglia je sochársky stôl, ktorého tvary pripomínajú tvar lode, ale predstavujú aj srdce celého projektu. Tento koncept bol študovaný na základe modulárneho vývoja, ktorý vychádza zo základného modelu, ktorý je tu navrhnutý. Linearita rybinového lúča v kombinácii s možnosťou stavcov voľne sa posúvať pozdĺž neho, zaručujú stabilitu stola, umožňujú mu vyvíjať sa na dĺžku. Vďaka týmto funkciám sa dá ľahko prispôsobiť cieľovému prostrediu. Na získanie požadovaných rozmerov stačí zväčšiť počet stavcov a dĺžku lúča.

Hodiny

Reverse

Hodiny Kým čas plynie, hodiny zostali rovnaké. Reverzia nie je obyčajné hodiny, je to obrátenie, minimalistický dizajn hodín s jemnými zmenami, vďaka ktorým je jedinečný. Ruka smerujúca dovnútra sa otáča vo vonkajšom kruhu tak, aby ukazovala hodinu. Malá ruka smerujúca von stojí sama a otáča sa, aby ukazovala minúty. Reverzia bola vytvorená odstránením všetkých prvkov hodín okrem jej valcovej základne, odtiaľ prevzala predstavivosť. Cieľom tohto dizajnu hodín je pripomenúť vám čas.

Jedálenský Stôl

Ska V29

Jedálenský Stôl Stôl z prírodného smrekovcového dreva z prírodného dreva, ktorý bol spracovaný pomocou numerických kontrolných prístrojov a skončil ručne, zvláštnosťou je tvar, ktorý pripomína polohu stromov, zbúraný búrkou Vaia, ktorá zasiahla Dolomity a predstavoval samotné osi dreveného smrekovca. Ručne leštený povrch robí povrch nepriehľadným a hladkým na dotyk a zvyšuje jeho žily a tvary. Základňa, vyrobená z práškovej ocele, predstavuje borovicový les pred búrkou.