Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Stolička

Ane

Stolička Stolička Ane má drevené laty z dreva, ktoré sa zdajú harmonicky plávať, avšak nezávisle od drevených nôh, nad oceľovým rámom. Dizajnér tvrdí, že sedadlo vyrobené ručne z certifikovaného ekologického dreva je vytvorené jedinečným použitím viacerých kusov jedného tvaru dreva, ktoré sú dynamicky umiestnené a rezané. Pri sedení na stoličke je mierny nárast uhla k chrbtu a uhly po stranách odklopený tak, že poskytuje prirodzenú a pohodlnú polohu pri sedení. Stolička Ane má tú správnu mieru zložitosti, aby vytvorila elegantný povrch.

Kávová Súprava

Riposo

Kávová Súprava Dizajn tejto služby bol inšpirovaný dvoma školami na začiatku 20. storočia, nemeckým Bauhausom a ruskou avantgardou. Prísna priama geometria a premyslená funkčnosť úplne zodpovedajú duchu manifestov tých čias: „to, čo je vhodné, je krásne“. Súčasne v súlade s modernými trendmi spája dizajnér dva kontrastné materiály v tomto projekte. Klasický porcelán z bieleho mlieka je doplnený jasnými viečkami z korku. Funkčnosť návrhu je podporená jednoduchými, pohodlnými úchytkami a celkovou použiteľnosťou formulára.

Nábytok Plus Ventilátor

Brise Table

Nábytok Plus Ventilátor Brise Table je navrhnutý so zmyslom pre zodpovednosť za zmenu podnebia a so želaním používať skôr fanúšikov ako klimatizáciu. Namiesto silného vetra sa sústreďuje na pocit chladu cirkuláciou vzduchu aj po vypnutí klimatizácie. S Brise Table môžu používatelia získať trochu vánku a používať ich ako stolík súčasne. Tiež dobre preniká do životného prostredia a robí priestor krajším.

Konferenčný Stolík

Cube

Konferenčný Stolík Dizajn bol inšpirovaný geometrickými sochami Golden Ratio a Mangiarotti. Forma je interaktívna a ponúka užívateľovi rôzne kombinácie. Dizajn pozostáva zo štyroch konferenčných stolíkov rôznych veľkostí a z puzdra usporiadaného okolo kocky, ktorá je osvetľovacím prvkom. Prvky dizajnu sú multifunkčné, aby vyhovovali potrebám užívateľa. Výrobok sa vyrába z korianového materiálu a preglejky.

Stolička

Ydin

Stolička Ydin stoličku môžete namontovať sami, bez použitia špeciálnych nástrojov, vďaka jednoduchému zámkovému systému. 4 identické chodidlá nie sú umiestnené v žiadnom konkrétnom poradí a konkrétne sedadlo, ktoré slúži ako základný kameň, udržuje všetko na svojom mieste. Nohy sa vyrábajú zo šrotového dreva pochádzajúceho od výrobcu schodov, ľahko sa opracúvajú tradičnými technikami spracovania dreva a nakoniec sa naolejujú. Sedadlo sa jednoducho formuje do trvanlivého vláknami vystuženého UHP betónu. Ďalším argumentom trvalej udržateľnosti je iba 5 oddeliteľných častí, ktoré majú byť zabalené a pripravené na odoslanie koncovým zákazníkom.

Chladený Syrový Vozík

Coq

Chladený Syrový Vozík Patrick Sarran vytvoril vozík na syr Coq v roku 2012. Zvláštnosť tohto materiálu vzbudzuje zvedavosť hostí, ale nemýľte sa, je to predovšetkým pracovný nástroj. To sa dosiahne pomocou štylizovanej lakovanej bukovej štruktúry, ktorá je zakončená valcovou červenou lakovanou clochou, ktorá môže byť zavesená na boku, aby sa odhalil sortiment vyzretých syrov. Pomocou rukoväte pohnite vozíkom, otvorením škatule, vysunutím dosky smerom von, aby ste vytvorili priestor pre tanier, otáčaním tohto disku rezané porcie syra, čašník môže tento proces rozvinúť do malej umeleckej dielne.