Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Víkendová Rezidencia

Cliff House

Víkendová Rezidencia Jedná sa o rybársku chatu s výhľadom na hory na brehu rieky Heaven (japončina „Tenkawa“). Vyrobený zo železobetónu, má tvar jednoduchej trubice, šesť metrov dlhej. Koniec rúrky na ceste je vyvážený a ukotvený hlboko v zemi, takže sa horizontálne rozprestiera od brehu a visí nad vodou. Dizajn je jednoduchý, interiér je priestranný a pri brehu rieky je otvorená obloha, hory a rieka. Postavená pod úrovňou vozovky, je viditeľná iba strecha kabíny, z pohľadu cesty, takže jej stavba neblokuje výhľad.

Interiérový Dizajn Knižnice

Veranda on a Roof

Interiérový Dizajn Knižnice Kalpak Shah of Studio Course prehodnotil hornú úroveň podkrovného bytu v Pune v západnej Indii a vytvoril zmes vnútorných a vonkajších miestností, ktoré obklopujú strešnú záhradu. Cieľom miestneho štúdia, ktoré sídli aj v Pune, bolo transformovať málo využívané horné poschodie domu na oblasť podobnú verande tradičného indického domu.

Hotel

Shang Ju

Hotel S krásou prírody a krásou ľudstva, definíciou City Resort Hotel je zrejmé, že sa líši od miestnych hotelov. V kombinácii s miestnou kultúrou a životnými návykmi zvyšujú eleganciu a rým do izieb a poskytujú rôzne životné skúsenosti. Uvoľnená a dôkladná práca na dovolenke, plná elegancie, čistého a mäkkého života. Odhaľte stav mysle, ktorý myseľ skryje, a nechajte hostí chodiť v pokojnom prostredí mesta.

Interiérový Dizajn Penziónu

The MeetNi

Interiérový Dizajn Penziónu Pokiaľ ide o konštrukčné prvky, nie je zamýšľaný ako komplikovaný alebo minimalistický. Ako základ berie jednoduchú čínsku farbu, ale používa texturovanú farbu, aby nechal priestor prázdny, čo tvorí orientálnu umeleckú koncepciu v súlade s modernou estetikou. Moderné humanistické bytové vybavenie a tradičné dekorácie s historickými príbehmi sa zdajú byť starovekými a modernými dialógmi, ktoré tečú v priestore, s tichým starodávnym kúzlom.

Dizajn Interiéru Hotela

New Beacon

Dizajn Interiéru Hotela Priestor je kontajner. Návrhár do nej vnáša emócie a prvky vesmíru. V kombinácii s charakteristikami vesmíru Noumenon, návrhár dokončí dedukciu z emócií na sekvenciu usporiadaním vesmírnej trasy a potom vytvorí úplný príbeh. Ľudské emócie sú prirodzene vyzrážané a sublimované zážitkom. Používa moderné techniky na metaforu kultúry starého mesta a ukazuje estetickú múdrosť tisíce rokov. Dizajn ako divák pomaly rozpráva, ako mesto živí súčasným ľudským životom svojím kontextom.

Klinika

Chibanewtown Ladies

Klinika Dôležitým prvkom tohto návrhu bolo, že ľudia prichádzajúci do nemocnice boli uvoľnení. Ako súčasť priestoru, okrem ošetrovne, pultu, ako je ostrovná kuchyňa je nastavená tak, aby mohli mlieko pre dieťa v čakárni. Detský kútik, ktorý je v strede priestoru, je symbolom priestoru a môžu sledovať deti odkiaľkoľvek. Pohovka umiestnená na stene má výšku, ktorá uľahčuje tehotnej žene sedieť, zadný uhol je nastavená a tvrdosť vankúša je nastavená tak, aby nebola príliš mäkká.