Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Reštaurácia

Jiao Tang

Reštaurácia Projekt je hotpot reštaurácia, ktorá sa nachádza v Čengdu v Číne. Inšpirácia dizajnu pochádza z harmonického spolunažívania človeka a prírody na Neptúne. Reštaurácia je usporiadaná so siedmimi dizajnovými témami, ktoré ilustrujú príbehy o Neptúne. Pojmy filmu a televízie, umenia, vedy a techniky, dekoratívneho originálneho dizajnu nábytku, lámp, riadu atď. Poskytujú návštevníkom dramatický pohlcujúci zážitok. Usporiadanie materiálu a kontrast farieb vytvárajú priestorovú atmosféru. Technika mechanickej inštalácie sa používa na zlepšenie interakcie priestoru a skúseností zákazníkov.

Salónik

BeantoBar

Salónik Dôležitým prvkom tohto dizajnu bolo upozorniť na použité materiály. Hlavným použitým materiálom bol západočervený céder, ktorý sa používa aj v prvom obchode v Japonsku. Ako spôsob, ako ukázať materiál, Riki Watanabe naskladal mozaikový vzor tým, že zhromaždil kusy po sebe ako parkety, pričom využil podstatu materiálov nerovnomerných farieb. Napriek použitiu tých istých materiálov, ich vystrihnutím, Riki Watanabe bola schopná meniť výrazy v závislosti od uhlov pohľadu.

Reštaurácia

Nanjing Fishing Port

Reštaurácia Projekt je prestavaná reštaurácia s tromi poschodiami v Nanjingu, má rozlohu asi 2 000 m². Okrem stravovania a stretnutí sú k dispozícii čajové kultúry a vínna kultúra. Výzdoba spája živý nový čínsky pocit od stropu po kamennú dispozíciu na podlahe. Strop je vyzdobený čínskymi starými konzolami a strechami. Predstavuje hlavný prvok dizajnu na strope. Materiály ako drevená dyha, zlatá nehrdzavejúca oceľ a maľba naznačujúce nový čínsky pocit sa zmiešajú, aby vytvorili nový čínsky pocitový priestor.

Jedáleň A Práca

Eatime Space

Jedáleň A Práca Všetci ľudia majú nárok na spojenie s časom a pamäťou. Slovo Eatime v čínštine znie ako čas. Priestor Eatime ponúka miesta, ktoré povzbudzujú ľudí k tomu, aby jedli, pracovali a spomínali si v pokoji. Koncept času úzko spolupracuje s workshopom, ktorý bol svedkom zmien v priebehu času. Na základe štýlu dielne návrh zahŕňa priemyselnú štruktúru a životné prostredie ako základné prvky výstavby priestoru. Eatime vzdáva hold najčistejšej forme dizajnu jemným zmiešaním prvkov, ktoré sa hodia k surovému aj dokončenému dekoru.

Okuliare Obchod

FVB

Okuliare Obchod Obchod s okuliarmi sa snaží vytvoriť jedinečný priestor. Dobrým využitím rozšírenej sieťky s rôznymi veľkosťami otvorov pomocou rekombinácie a vrstvenia a ich aplikovania od architektonickej steny po vnútorný strop sa prejavuje charakteristika konkávnej šošovky - rôzne účinky vôle a nejasností. Pri použití konkávnych šošoviek s uhlovou rozmanitosťou sú na stropnom dizajne a vitríne vystavené skrútené a naklonené efekty obrazov. Na výstavnej stene je vyjadrená vlastnosť vypuklých šošoviek, ktorá podľa vlastného výberu mení veľkosť predmetov.

Vila

Shang Hai

Vila Vila bola inšpirovaná filmom The Great Gatsby, pretože majiteľ muža je tiež vo finančnom priemysle a hosteska má rád starý štýl štýle Šanghaj v 30. rokoch. Keď dizajnéri študovali fasádu budovy, uvedomili si, že má tiež štýl Art Deco. Vytvorili jedinečný priestor, ktorý vyhovuje obľúbenému štýlu Art Deco 30. rokov majiteľa a je v súlade so súčasným životným štýlom. S cieľom zachovať jednotnosť priestoru si vybrali francúzsky nábytok, svietidlá a doplnky navrhnuté v 30. rokoch 20. storočia.