Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Vila

One Jiyang Lake

Vila Jedná sa o súkromnú vilu nachádzajúcu sa v južnej Číne, kde dizajnéri pri realizácii návrhu v praxi využívajú teóriu zenového budhizmu. Tým, že opustili zbytočné a použitie prírodných, intuitívnych materiálov a stručné metódy navrhovania, vytvorili dizajnéri jednoduchý, tichý a pohodlný súčasný orientálny obytný priestor. Pohodlný moderný orientálny obytný priestor používa rovnaký jednoduchý dizajnový jazyk ako kvalitný taliansky moderný nábytok do interiéru.

Lekárska Kozmetika

Chun Shi

Lekárska Kozmetika Koncepčný návrh tohto projektu je „klinika na rozdiel od kliniky“ a bol inšpirovaný niekoľkými malými, ale krásnymi umeleckými galériami a dizajnéri dúfajú, že táto lekárska klinika má temperament galérie. Hostia tak môžu cítiť elegantnú krásu a uvoľnenú atmosféru, nie stresujúce klinické prostredie. Pri vchode pridali baldachýn a nekonečný bazén. Bazén sa vizuálne spája s jazerom a odráža architektúru a denné svetlo, čím priťahuje hostí.

Obchodný Salónik

Rublev

Obchodný Salónik Dizajn obývacej izby je inšpirovaný ruským konštruktivizmom, tatranskou vežou a ruskou kultúrou. Vežovité veže sa používajú ako upútavky v salóniku, čo vytvára rôzne priestory v spoločenskej miestnosti ako určitý druh územného plánovania. Vďaka okrúhlym kopulám je spoločenská miestnosť pohodlná s rôznymi zónami s celkovou kapacitou 460 miest. Táto oblasť je videná s rôznymi druhmi sedenia, na stravovanie; pracovný; pohodlie a relax. Guľaté svetelné kopule umiestnené vo zvlnenom strope majú dynamické osvetlenie, ktoré sa mení počas dňa.

Bytový Dom

SV Villa

Bytový Dom Premyslom SV Villa je bývať v meste s výsadami krajiny, ako aj so súčasným dizajnom. Miesto s neporovnateľným výhľadom na mesto Barcelona, hory Montjuic a Stredozemné more v pozadí vytvára nezvyčajné svetelné podmienky. Dom sa zameriava na miestne materiály a tradičné výrobné metódy pri zachovaní vysokej úrovne estetiky. Je to dom, ktorý má citlivosť a rešpekt k svojmu miestu

Bytové Jednotky

The Square

Bytové Jednotky Nápadom dizajnu bolo študovať architektonické vzťahy medzi rôznymi tvarmi, ktoré sa vytvárajú ako pohybujúce sa jednotky. Projekt sa skladá zo 6 jednotiek, z ktorých každý je 2 prepravné kontajnery pripevnené k sebe a vytvárajú hmotu tvaru L. Tieto jednotky tvaru L sú pripevnené v prekrývajúcich sa pozíciách, čím vytvárajú prázdne a pevné priestory, aby poskytli pocit pohybu a zabezpečili dostatočné denné svetlo a dobrú ventiláciu. prostredie. Hlavným cieľom projektu bolo vytvoriť malý dom pre tých, ktorí trávia noc v uliciach bez domova alebo prístrešia.

Čínska Reštaurácia

Ben Ran

Čínska Reštaurácia Ben Ran je umelecky harmonická čínska reštaurácia, ktorá sa nachádza v luxusnom hoteli, Vangohh Eminent, Malajzia. Dizajnér používa introvertnú a výstižnú techniku orientálneho štýlu, aby vytvoril skutočný vkus, kultúru a dušu reštaurácie. Je to symbol mentálnej jasnosti, opustenia prosperujúcich a dosiahnutie prirodzeného a jednoduchého návratu k pôvodnej mysli. Interiér je prirodzený a nenáročný. Použitím starodávneho konceptu tiež synchronicita s názvom reštaurácie Ben Ran, čo znamená originál a príroda. Reštaurácia má asi 4088 štvorcových stôp.