Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Zábavný Dom Pre Deti

Fun house

Zábavný Dom Pre Deti Tento dizajn budovy je určený pre deti, aby sa mohli učiť a hrať, čo je úplne zábavný dom od super otca. Dizajnér kombinoval zdravé materiály a bezpečnostné tvary, aby vytvoril úžasný a zaujímavý priestor. Pokúsili sa vytvoriť pohodlný a hrejivý domček pre deti a pokúsili sa prehĺbiť vzťah medzi rodičmi a deťmi. Klient povedal dizajnérovi, aby dosiahol 3 ciele, ktorými boli: (1) prírodné a bezpečnostné materiály, (2) šťastie detí a rodičov a (3) dostatok úložného priestoru. Dizajnér našiel jednoduchú a jasnú metódu na dosiahnutie cieľa, ktorým je domov, samotný začiatok detského priestoru.

Interiérový Dom

Spirit concentration

Interiérový Dom Aký je priestor pre dom? Dizajnér je presvedčený, že dizajn vychádza z požiadaviek majiteľa a dosahuje dušu do vesmíru. Preto dizajnér navigoval svoj účel priestoru pomocou krásneho páru. Obaja majitelia milujú materiály a dizajnové riešenie v porovnaní s japonskou kultúrou. Na predstavenie spomienok medzi ich mysľami sa rozhodli použiť rôzne drevené textúry na vytvorenie domu duší. V dôsledku toho vytvorili 3 konsenzuálne ciele tohto ideálneho domu, ktorými boli (1) pokojná atmosféra, (2) flexibilné a očarujúce verejné priestory a (3) pohodlné a neviditeľné súkromné priestory.

Dom Na Spomienky

Memory Transmitting

Dom Na Spomienky Tento dom sprostredkuje obrazy domu pomocou drevených trámov a rozloženého stohu bielych tehál. Svetlo prechádza z priestorov bielych tehál okolo domu, čím vytvára pre klienta osobitnú atmosféru. Návrhár používa niekoľko metód na vyriešenie obmedzení tejto budovy pre klimatizačné a skladovacie priestory. Spojte tiež materiály s pamäťou klienta a prostredníctvom štruktúry predstavte hrejivú a elegantnú estetiku, ktorá spája jedinečný štýl tohto domu.

Interiérový Dom

Seamless Blank

Interiérový Dom Je to dom, ktorý predstavuje jedinečný životný štýl hostesky, ktorá je grafickým dizajnérom a podnikateľom. Dizajnér predstavuje prírodné materiály, ktoré ilustrujú preferencie hostesiek, a zachováva prázdne miesta, aby vyplnil výrobky člena rodiny. Kuchyňa je v centre domu, špeciálne navrhnutý priestorový výhľad pre hostesku a uistite sa, že rodičia môžu vidieť kdekoľvek. Dom je vybavený bezfarebnou podlahou z bielej žuly, talianskou minerálnou maľbou, priehľadným sklom a bielym práškovým náterom, ktorý odhaľuje elegantné detaily materiálov.

Interiérový Dom

Warm loft

Interiérový Dom Dom v priemyselnom štýle s teplými materiálmi. Tento dom pripravuje pre klientov niekoľko funkcií na podporu životných vlastností. Dizajnér sa pokúsil spojiť rúry do každého priestoru a kombinované drevené, oceľové a ENT rúry, aby ilustroval príbeh života klientov. To isté sa netýka obyčajného priemyselného štýlu. Tento dom dodáva iba niekoľko farieb a pripravuje veľa úložných priestorov.

Šatňa

Sopron Basket

Šatňa Sopron Basket je profesionálny ženský basketbalový tím so sídlom v Soprone v Maďarsku. Keďže sú jedným z najúspešnejších maďarských tímov s 12 národnými pohármi a dosiahli druhé miesto v Euroligy, vedenie klubu sa rozhodlo investovať do nového komplexu šatní, aby disponovali pomerne prestížnym zariadením podľa názvu klubu, ktorý vyhovuje potrebám hráča. lepšie ich motivovať a propagovať ich jednotu.