Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Lekáreň

The Cutting Edge

Lekáreň Rezacia hrana je výdajná lekáreň súvisiaca so susednou všeobecnou nemocnicou Daiichi v meste Himeji v Japonsku. V týchto lekárňach nemá klient priamy prístup k produktom ako v maloobchodnom type; skôr jeho lieky pripraví lekárnik na záhrade po predložení lekárskeho predpisu. Táto nová budova bola navrhnutá tak, aby propagovala obraz nemocnice zavedením špičkového obrazu vysokej technológie v súlade s pokrokovou lekárskou technológiou. Výsledkom je biely minimalistický, ale plne funkčný priestor.

Čínska Reštaurácia

Pekin Kaku

Čínska Reštaurácia Nová renovácia reštaurácie v Pekin-kaku ponúka štylistickú interpretáciu toho, čo by mohla byť v pekinskom štýle, pričom odmietla tradične bohatý ornamentálny dizajn v prospech zjednodušenejšej architektoniky. Na strope je červená Aurora vytvorená pomocou 80 metrov dlhého závesu, zatiaľ čo steny sú ošetrené tradičnými tmavými tehlami v Šanghaji. Kultúrne prvky z tisícročného čínskeho dedičstva vrátane terakotových bojovníkov, zajaca červeného a čínskej keramiky boli vyzdvihnuté v minimalistickom zobrazení, ktoré poskytuje kontrastný prístup k ozdobným prvkom.

Japonská Reštaurácia

Moritomi

Japonská Reštaurácia Premiestnenie reštaurácie Moritomi, ktorá ponúka japonskú kuchyňu, vedľa svetového dedičstva Hrad Himeji skúma vzťahy medzi materialitou, tvarom a tradičnou architektonickou interpretáciou. Nový priestor sa snaží reprodukovať vzor opevnenia hradného kameňa z rôznych materiálov vrátane hrubých a leštených kameňov, ocele potiahnutej oxidom čierneho a rohoží tatami. Podlaha vyrobená z malých živicových štrkov predstavuje hradný priekop. Dve farby, biela a čierna, tečú ako voda zvonka a prechádzajú cez vstupné dvere zdobené drevenou mriežkou do vstupnej haly.

Rodinné Sídlo

Sleeve House

Rodinné Sídlo Tento skutočne jedinečný dom navrhol známy architekt a učenec Adam Dayem a nedávno získal druhé miesto v súťaži Americký architekti USA Budova roka. 3-BR / 2,5-kúpeľný dom je umiestnený na otvorených zvlnených lúkach v prostredí, ktoré poskytuje súkromie, ako aj dramatický výhľad na údolie a hory. Je to záhadné, ako je to praktické, štruktúra bola koncipovaná schematicky ako dva protínajúce sa zväzky podobné rukávom. Fasáda z lesného dreva s trvalo udržateľným financovaním dáva domu hrubú, zvetranú textúru, súčasnú reinterpretáciu starých stodolov v údolí Hudson.

Umelecký Priestor

Surely

Umelecký Priestor Toto je umenie, príležitostné a maloobchodné, to všetko spolu v jednom priestore. Od architektúry, ktorá je krajinou prevádzkovanou výrobnou odevných háčikov. Celá budova si zachováva škvrnitú textúru steny, pretože vrstvová textúra priestoru vytvára iný kontrast s vonkajšou stranou a vytvára tiež priestorový zážitok. Zanechajte príliš tvrdú dekoráciu, na zobrazenie používajte jemnú dekoráciu, ktorá vytvára relaxačný pocit. Kontrast medzi tvorbou a ranou fázou je flexibilnejší pre udržateľný rozvoj vesmíru v budúcnosti.

Obchodné Centrum

Shuimolanting

Obchodné Centrum Čínsky štýl tohto prípadu prijíma tmavý kávový červený mletý kameň na trhu a blanku prirodzeného osvetlenia podlahového okna, čím vytvára kontrast medzi svetlom a tieňom, virtuálnym a skutočným. Virtuálne a hliníkové mriežky z dreva, kúsky lotosového lístia z medeného umenia vo vodnej scénickej scéne a umenie inštalácie štruktúry čínskych znakov v oddychovej oblasti sú bodom „dvorca pre atramentové orchidey“. prípad. Najmä použitie nových materiálov kiahní, v obyčajných vyzdvihnúť mimoriadne, ale tiež dômyselne znížiť náklady na povrch.