Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Cigaretový Filter

X alarm

Cigaretový Filter X alarm, je alarm pre fajčiarov, aby si uvedomili, čo robia pre seba, keď to robia. Tento dizajn je novou generáciou cigaretových filtrov. Tento dizajn môže byť dobrou náhradou za drahé reklamy proti fajčeniu a má väčší vplyv na fajčiarov ako na akúkoľvek inú negatívnu reklamu. Má veľmi jednoduchú štruktúru, filtre sú vyrazené neviditeľným atramentom, ktorý pokrýva negatívnu oblasť náčrtu a s každým potiahnutím sa skica objaví jasnejšia, takže s každým potiahnutím uvidíte, že vaše srdce stmavne a viete, čo sa s vami deje.

Horčík

Kailani

Horčík Práce agentúry Arome týkajúce sa grafickej identity a umeleckej línie obalov Kailani sú založené na minimálnom a čistom dizajne. Tento minimalizmus je v súlade s produktom, ktorý obsahuje iba jednu zložku, horčík. Zvolená typografia je silná a typizovaná. Charakterizuje tak silu minerálneho horčíka, ako aj silu produktu, ktorá spotrebiteľom obnovuje vitalitu a energiu.

Fľaša Vína

Gabriel Meffre

Fľaša Vína Aroma vytvára grafickú identitu pre zberateľskú misu Gabriel Meffre, ktorá oslavuje 80 rokov. Pracovali sme na charakteristickom dizajne tridsiatych rokov, graficky symbolizovanom ženou so pohárom vína. Použité farebné dosky sú zvýraznené razením a vyrazením za horúca fólie, aby sa zvýraznila strana kolektora zbierky.

Balenie Potravín

Chips BCBG

Balenie Potravín Výzva na uskutočnenie čipových obalov značky BCBG spočívala v realizácii série obalov zodpovedajúcich vesmíru ochrannej známky. Obaly musia byť minimalistické aj moderné, pričom musia mať tento umelecký dotyk lupienkov a príjemnú a sympatickú stránku, ktorá prináša znaky nakreslené perom. Aperitív je príšerný okamih, ktorý sa musí cítiť na obale.

Inštalácia Na Plochu

Wood Storm

Inštalácia Na Plochu The Wood Storm je inštalácia na plochu pre vizuálne potešenie. Turbulencia prúdenia vzduchu je realizovaná drevenou oponou, ktorá je zosilnená svetlami vyžarovanými zdola pre svet bez gravitácie. Inštalácia sa správa ako nekonečná dynamická slučka. Vedie čiaru okolo neho, aby hľadala začiatok alebo koniec, pretože diváci v skutočnosti tancujú s búrkou.

Interaktívne Inštalácie

Falling Water

Interaktívne Inštalácie Klesajúca voda je sada interaktívnych inštalácií, ktoré umožňujú používateľom meniť jazdnú dráhu okolo kocky alebo kociek. Kombinácia kociek a korálkového prúdu predstavuje kontrast statického objektu a dynamického toku vody. Potok je možné ťahať, aby ste videli, ako korálky tečú, alebo ich položte na stôl ako miesto zmrznutej vody. Korálky sa tiež považujú za priania ľudí každý deň. Priania by sa mali pripútať a bežať navždy ako vodopád.