Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Rámová Inštalácia

Missing Julie

Rámová Inštalácia Tento dizajn predstavuje rámovú inštaláciu a rozhranie medzi interiérom a exteriérom, alebo svetla a tiene. Poskytuje výraz, zatiaľ čo ľudia hľadajúci mimo rámca čakajú, kým sa niekto vráti. Rôzne typy a veľkosti sklenených guľôčok sa používajú ako symbol prianí a sĺz, ktoré naznačujú emócie, ktoré sa vo vnútri skrývajú. Oceľový rám a skrinky určujú hranice emócií. Emócie vyvolané človekom sa môžu líšiť od spôsobu, akým sú vnímané, rovnako ako obrazy v guľkách sú hore nohami.

Kvetinový Stojan

Eyes

Kvetinový Stojan Oči sú kvetinovým stojanom pre všetky príležitosti. Oválne telo má zlatú fóliu s nepravidelnými otvormi ako ľudské oči, ktoré vždy hľadajú úžasné veci v Matke Prírode. Stojan sa správa ako filozof. Chráni prírodnú krásu a ukazuje vám celý svet pred alebo po rozsvietení.

Maska

Billy Julie

Maska Tento dizajn je inšpirovaný mikroexpresiou. Dizajnér vyberie Billyho a Juliu pre dve rôzne osobnosti. Zložité prvky sa vytvárajú parametrickým nastavením orientácií rebríka podobnej geometrie na základe zapletenej krivky s priečkami. Ako rozhranie a tlmočník je táto maska vytvorená s cieľom prinútiť ľudí, aby skúmali vlastné svedomie.

Vizážista

Eyelash Stand

Vizážista Tento dizajn skúma metaforu rias. Dizajnér považuje riasy za výkon osobných očakávaní. Vytvára stojan na mihalnice ako ikonu života alebo ako miniatúrnu fázu predstavenia. Tento stojan symbolizuje reminiscenčný záväzok ráno alebo pred spaním, dočasným nastavením mihalníc pred alebo po aplikácii. Stojan na mihalnice je spôsob, ako si zapamätať, čo niečo triviálne prispelo k osobnému každodennému dobrodružstvu.

Inštalácia Témy

Dancing Cubes

Inštalácia Témy Tento návrh interaguje so zobrazeným subjektom pomocou modulov. Tento tematický stojan je navrhnutý so samoexpandovaným mechanizmom na pripojenie šiestich alebo viacerých kociek k zväčšenej jednotke v troch kolmých smeroch. Konfigurácia voľnej formy s výrezmi robí spojenie podobné prekladaným tancujúcim ľuďom. Usporiadanie malých dier vytvára štruktúru ubytovania pre subjekt s lineárnymi časťami.