Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Úvodný Názov

Pop Up Magazine

Úvodný Názov Projekt bol cestou abstraktného a plynulého preskúmania problematiky úniku (téma na rok 2019), z ktorej vyplývajú zmeny, nové veci a dôsledky. Všetky vizuálne prvky sú čisté a pohodlné na sledovanie, ktoré kontrastujú s nepohodlnou realitou spôsobenou únikom. Dizajn sa neustále mení a morfovacie tvary v animácii sú aktom opätovnej adaptácie spôsobenej nejakou situáciou. Útek má rôzne významy, interpretácie a hľadisko sa líši od hravého k vážnemu.

Reklama

Insect Sculptures

Reklama Každý kus bol ručne vytvorený, aby vytvoril sochy hmyzu inšpirované prostredím a potravinami, ktoré jedia. Umelecké dielo bolo použité ako výzva na akciu prostredníctvom webovej stránky Doom, ktorá tiež identifikuje konkrétnych domácich škodcov. Prvky použité pre tieto sochy pochádzajú z nezdravých yardov, skládok odpadu, koryta riek a super trhov. Po zhromaždení každého hmyzu boli fotografovaní a retušovaní vo photoshope.

Zmrzlina

Sister's

Zmrzlina Tento obal je určený pre spoločnosť Sisters Ice Cream Company. Dizajnérsky tím sa pokúsil využiť tri dámy, ktoré pripomínajú výrobcov tohto produktu, v podobe veselých farieb, ktoré vychádzajú z chuti každej zmrzliny. Pri každej chuti dizajnu sa ako vlasy postavy použije tvar zmrzliny, čo predstavuje zaujímavý a nový obraz balenia zmrzliny. Tento dizajn vo svojej novej podobe pritiahol veľkú pozornosť medzi svojimi konkurentmi a mal vysoké tržby. Dizajn sa snaží vytvoriť originálny a kreatívny obal.

Fľaša

Herbal Drink

Fľaša Základom ich koncepcie je emocionálny prvok. Vyvinutý koncept pomenovania a dizajnu je zameraný na pocity a emócie zákazníka, slúži na zastavenie osoby hneď vedľa potrebnej police a na jej výber z množstva ďalších značiek. Ich balenie vyjadruje účinky plánovaných výťažkov, farebných vzorov priamo vytlačených na bielej porcelánovej fľaši, ktorá pripomína podobu kvetov. Vizuálne zdôrazňuje obraz prírodného produktu.

Plechovka Od Vína

Essenzza

Plechovka Od Vína Dizajn vína, to je krajina pôvodu a mesto bolo veľmi pozorné. Vyhľadávanie v miniatúrnych a tradičných obrazoch. Cenné motívy zistili, že na dosiahnutie tohto cieľa to znamená, že zatiaľ čo tradičný dizajn luxusnej fľaše na víno bol veľmi efektívny. Motív použitý v dizajne, arabesky. Tieto motívy boli vypracované z iránskeho lakovaného obrazu. Dizajn sa snaží vytvoriť originálne a kreatívne návrhy a snaží sa vytvoriť dizajn s vnútorným významom a nosiť dôležitý odkaz.

Balenie Šťavy

Pure

Balenie Šťavy Základom konceptu Pure Juice je emotívny prvok. Vyvinutý koncept pomenovania a dizajnu je zameraný na pocity a emócie zákazníka, slúži na zastavenie osoby hneď vedľa potrebnej police a na jej výber z množstva ďalších značiek. Balenie vyjadruje účinky ovocných výťažkov, farebných vzorov tlačených priamo na sklenenú fľašu, ktorá pripomína ovocie. Vizuálne zdôrazňuje imidž prírodných produktov.