Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Umelecká Inštalácia

Pretty Little Things

Umelecká Inštalácia Pretty Little Things skúma svet lekárskeho výskumu a zložité snímky, ktoré sú pozorované pod mikroskopom, a interpretuje ich do moderných abstraktných vzorov prostredníctvom výbuchov vibrujúcej palety farieb fluro. Je to viac ako 250 metrov dlhá s viac ako 40 samostatnými umeleckými dielami, jedná sa o rozsiahlu inštaláciu, ktorá verejnosti prináša krásu výskumu.

Inštalácia

The Reflection Room

Inštalácia Reflexná miestnosť, inšpirovaná červenou farbou, ktorá symbolizuje šťastie v čínskej kultúre, je priestorový zážitok, ktorý bol vytvorený úplne z červených zrkadiel a vytvára nekonečný priestor. Vnútri typografia zohráva úlohu pri spájaní publika s každou z hlavných hodnôt čínskeho Nového roka a nabáda ľudí, aby sa zamysleli nad rokom, ktorý bol rokom a nadchádzajúcim rokom.

Aktivácia Udalosti

Home

Aktivácia Udalosti Domov zahŕňa nostalgiu osobného domu a je kombináciou starého a nového. Zadnú stenu pokrývajú obrazy z roku 1960, na celom displeji sú roztrúsené malé osobné mementá. Spoločne sú tieto veci vzájomne prepletené v sérii reťazcov tvoriacich spolu jeden príbeh, kde zatiaľ čo divák stojí, odhaľuje odkaz.

Umelecká Inštalácia

The Future Sees You

Umelecká Inštalácia Budúcnosť vidí Vidíte krásu optimizmu, ktorý predstavuje mladý kreatívny dospelý - budúcich mysliteľov, inovátorov, dizajnérov a umelcov vášho sveta. Dynamický vizuálny príbeh, premietaný v 30 oknách po 5 úrovniach, oči žiaria žiarivým spektrom farieb a niekedy sa zdá, že sledujú dav, keď s dôverou vyzerajú do noci. Týmito očami vidia budúcnosť, mysliteľ, inovátor, dizajnér a umelec: zajtrajšie kreatívy, ktoré zmenia svet.

Cigaretový Filter

X alarm

Cigaretový Filter X alarm, je alarm pre fajčiarov, aby si uvedomili, čo robia pre seba, keď to robia. Tento dizajn je novou generáciou cigaretových filtrov. Tento dizajn môže byť dobrou náhradou za drahé reklamy proti fajčeniu a má väčší vplyv na fajčiarov ako na akúkoľvek inú negatívnu reklamu. Má veľmi jednoduchú štruktúru, filtre sú vyrazené neviditeľným atramentom, ktorý pokrýva negatívnu oblasť náčrtu a s každým potiahnutím sa skica objaví jasnejšia, takže s každým potiahnutím uvidíte, že vaše srdce stmavne a viete, čo sa s vami deje.

Horčík

Kailani

Horčík Práce agentúry Arome týkajúce sa grafickej identity a umeleckej línie obalov Kailani sú založené na minimálnom a čistom dizajne. Tento minimalizmus je v súlade s produktom, ktorý obsahuje iba jednu zložku, horčík. Zvolená typografia je silná a typizovaná. Charakterizuje tak silu minerálneho horčíka, ako aj silu produktu, ktorá spotrebiteľom obnovuje vitalitu a energiu.