Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Transformačná Pneumatika

T Razr

Transformačná Pneumatika V blízkej budúcnosti je na vzostupe rozvoj elektrickej dopravy. Ako výrobca automobilových súčiastok Maxxis neustále premýšľa, ako môže navrhnúť realizovateľný inteligentný systém, ktorý sa môže podieľať na tomto trende a dokonca ho môže urýchliť. T Razr je inteligentná pneumatika vyvinutá pre potreby. Jeho vstavané senzory aktívne zisťujú rôzne jazdné podmienky a poskytujú aktívne signály na transformáciu pneumatiky. Zväčšené behúne sa napínajú a menia kontaktnú plochu v reakcii na signál, a tak zlepšujú trakčný výkon.

Luxusné Hybridné Klavír

Exxeo

Luxusné Hybridné Klavír EXXEO je elegantné hybridné klavír pre moderné priestory. Jeho jedinečný tvar stelesňuje trojrozmerné spojenie zvukových vĺn. Zákazníci si môžu svoje klavír plne prispôsobiť tak, aby bol v harmónii s okolím ako kus dekoratívneho umenia. Tento špičkový klavír je vyrobený z exotických materiálov, ako sú uhlíkové vlákno, prémiová hliníková automobilová trieda pre automobilovú kožu a letecký priemysel. Pokročilý systém reproduktorov pre zvukovú dosku; obnovuje široký dynamický rozsah klavírov prostredníctvom zvukového systému s výkonom 200 W, 9 reproduktorov. Táto špeciálna vstavaná batéria umožňuje klavíru vykonávať až 20 hodín na jedno nabitie.

Komplex Pohostinstiev

Serenity Suites

Komplex Pohostinstiev Serenity Suites sa nachádzajú v osade Nikiti na ostrove Sithonia na gréckom Chalkidiki. Komplex sa skladá z troch jednotiek s dvadsiatimi apartmánmi a bazénom. Stavebné jednotky vyznačujú hlboký tvar priestorového horizontu a ponúkajú optimálny výhľad na more. Plavecký bazén je jadrom medzi ubytovaním a občianskou vybavenosťou. Komplex pohostinstiev predstavuje medzník v tejto oblasti ako extrovertná ulita s vnútornými vlastnosťami.

Uv Sterilizátor

Sun Waves

Uv Sterilizátor SunWaves je sterilizátor schopný eliminovať baktérie, plesne, baktérie a vírusy len za 8 sekúnd. Navrhnuté na odbúranie bakteriálnej záťaže prítomnej na povrchoch, ako sú šálky na kávu alebo podšálky. SunWaves bol vynájdený s ohľadom na útrapy roka COVID-19, aby vám pomohol vychutnať si gesto, ako je bezpečné pitie čaju v kaviarni. Dá sa použiť v profesionálnom aj domácom prostredí, pretože jednoduchým gestom sa sterilizuje vo veľmi krátkom čase prostredníctvom UV-C svetla, ktoré má dlhú životnosť a minimálnu údržbu, čím pomáha znižovať množstvo jednorazového materiálu.

Ocenenie

Nagrada

Ocenenie Tento dizajn je realizovaný s cieľom prispieť k normalizácii života počas sebaizolácie a vytvoriť špeciálne ocenenie pre víťazov online turnajov. Dizajn ceny predstavuje premenu pešiaka na kráľovnú ako uznanie pokroku hráča v šachu. Ocenenie pozostáva z dvoch plochých figúrok, kráľovnej a pešiaka, ktoré sú do seba vložené vďaka úzkym štrbinám tvoriacim jeden pohár. Dizajn ocenenia je odolný vďaka nehrdzavejúcej oceli a je vhodný na prepravu k víťazovi poštou.

Vešiak

Linap

Vešiak Tento elegantný vešiak na šaty poskytuje riešenia na niektoré z najväčších problémov - náročnosť vkladania oblečenia s úzkym golierom, náročnosť zavesenia spodnej bielizne a trvanlivosť. Inšpiráciou pre dizajn bola kancelárska spinka, ktorá je súvislá a trvácna a finálne tvarovanie a výber materiálu bol spôsobený riešením týchto problémov. Výsledkom je skvelý produkt, ktorý uľahčuje každodenný život koncovému užívateľovi a zároveň pekný doplnok butiku.