Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Bežecké Medaily

Riga marathon 2020

Bežecké Medaily Medaila k 30. výročiu Medzinárodného maratónu v Rige má symbolický tvar spájajúci dva mosty. Nekonečne súvislý obraz reprezentovaný 3D zakrivenou plochou je navrhnutý v piatich veľkostiach podľa najazdených kilometrov medaily, ako napríklad celý maratón a polmaratón. Povrchová úprava je matná bronzová a na zadnej strane medaily je vyrytý názov turnaja a počet najazdených kilometrov. Stuha je zložená z farieb mesta Riga s prechodmi a tradičnými lotyšskými vzormi v súčasných vzoroch.

Program Udalostí Dizajnu

Russian Design Pavilion

Program Udalostí Dizajnu výstavy, súťaže návrhov, workshopy, vzdelávacie konzultačné a vydavateľské projekty zamerané na propagáciu ruských dizajnérov a značiek v zahraničí. Naše aktivity stimulujú rusky hovoriacich dizajnérov, aby si prostredníctvom medzinárodných projektov zdokonalovali svoje vedomosti a zručnosti a pomohli im pochopiť ich úlohu v komunite dizajnérov, ako propagovať a zvyšovať konkurencieschopnosť svojich výrobkov a vytvárať skutočné inovácie.

Vzdelávací A Školiaci Nástroj

Corporate Mandala

Vzdelávací A Školiaci Nástroj Firemná mandala je úplne nový vzdelávací a školiaci nástroj. Je to inovatívna a jedinečná integrácia starodávneho mandala a firemnej identity navrhnutá na podporu tímovej práce a celkového výkonu firmy. Ďalej je to nový prvok firemnej identity spoločnosti. Firemná mandala je skupinová činnosť pre tím alebo individuálna činnosť pre manažéra. Je navrhnutý špeciálne pre konkrétnu spoločnosť a je vyfarbený tímom alebo jednotlivcom slobodným a intuitívnym spôsobom, kde si každý môže zvoliť akúkoľvek farbu alebo pole.

Prenosný Ultrazvukový Detektor Chýb

Prisma

Prenosný Ultrazvukový Detektor Chýb Prisma je určený na neinvazívne testovanie materiálu v najextrémnejších prostrediach. Je to prvý detektor, ktorý obsahuje pokročilé zobrazovanie v reálnom čase a 3D skenovanie, čo výrazne uľahčuje interpretáciu chýb a skracuje čas technika na mieste. Vďaka prakticky nezničiteľnému krytu a jedinečným viacnásobným režimom kontroly môže Prisma pokryť všetky testovacie aplikácie, od ropovodov až po komponenty kozmického priestoru. Je to prvý detektor s integrovaným zaznamenávaním údajov a automatickým generovaním správ PDF. Bezdrôtové pripojenie a pripojenie Ethernet umožňujú jednoduchú aktualizáciu alebo diagnostiku jednotky.

Laboratórny Systém Čistenia Vody

Purelab Chorus

Laboratórny Systém Čistenia Vody Purelab Chorus je prvý modulárny systém na čistenie vody navrhnutý tak, aby vyhovoval individuálnym laboratórnym potrebám a priestoru. Poskytuje všetky stupne čistenej vody a poskytuje prispôsobiteľné, flexibilné a prispôsobené riešenie. Modulárne prvky môžu byť distribuované v laboratóriu alebo navzájom spojené v jedinečnom formáte veže, čo minimalizuje stopu systému. Hmatové ovládacie prvky ponúkajú vysoko regulovateľné prietokové rýchlosti výdaja, zatiaľ čo halo svetelného stavu indikuje Chorusov stav. Vďaka novej technológii je Chorus najpokrokovejším dostupným systémom, ktorý znižuje dopad na životné prostredie a prevádzkové náklady.

Úvodný Priestor Pre Hodinársky Veľtrh

Salon de TE

Úvodný Priestor Pre Hodinársky Veľtrh Vyžaduje sa úvodný dizajn priestoru o rozlohe 1900 m2, predtým ako návštevníci preskúmali 145 medzinárodných značiek hodiniek v rámci Salon de TE. Na zachytenie predstavivosti luxusného životného štýlu a romantiky návštevníka bol ako hlavný koncept vyvinutý „Deluxe Train Journey“. Aby sa vytvorila dramatizácia, recepcia bola premenená na tému dennej stanice, ktorá bola postavená vedľa scény večernej nástupištia interiérovej haly s oknami vozňového vlaku v životnej veľkosti, ktoré vysielali rozprávky vizuálov. Nakoniec sa multifunkčná aréna s pódiom otvára rôznym značkovým vitrínam.