Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Prispôsobiteľné Šperky

Gravity

Prispôsobiteľné Šperky Zatiaľ čo v 21. storočí je používanie inovácií, nových materiálov alebo extrémne nových foriem často nutnosťou robiť inovácie, Gravity dokazuje opak. Gravitácia je kolekcia prispôsobivých šperkov, ktoré využívajú iba vlákna, veľmi starú techniku a gravitáciu, nevyčerpateľný zdroj. Zbierka sa skladá z veľkého množstva strieborných alebo zlatých prvkov s rôznymi vzormi. Každá z nich môže byť spojená s perlami alebo kameňmi prameňov a príveskov. Zbierka sa stáva tak nekonečným množstvom rôznych šperkov.

Dámska Kolekcia

The Hostess

Dámska Kolekcia Zbierka absolventov Darie Zhiliaevovej sa týka ženskosti a mužskosti, sily a krehkosti. Inšpiráciou zbierky je stará rozprávka z ruskej literatúry. Hostiteľka Meďnej hory je čarovným patrónom baníkov zo starej ruskej rozprávky. V tejto kolekcii môžete vidieť nádherné manželstvo priamych línií inšpirované baníckými uniformami a pôvabné objemy ruského národného kroja. Členovia tímu: Daria Zhiliaeva (návrhárka), Anastasiia Zhiliaeva (asistentka dizajnéra), Ekaterina Anzylova (fotografka)

Kabelka, Večerná Taška

Tango Pouch

Kabelka, Večerná Taška Puzdro Tango je vynikajúca taška so skutočne inovatívnym dizajnom. Jedná sa o nositeľné umelecké dielo, ktoré sa nosí na náramku a umožňuje vám mať voľné ruky. Vo vnútri je dostatok priestoru a konštrukcia skladacieho magnetu umožňuje neočakávané ľahké a široké otvorenie. Puzdro je vyrobené z mäkkej voskovanej lýtkovej kože pre neuveriteľne príjemný dotyk rukoväte a nafúknutých bočných vložiek, ktoré sú zámerne v kontraste s konštrukciou hlavného tela vyrobeného z takzvanej glazovanej kože.

Kabát, Ktorý Je Možné Previesť,

Eco Furs

Kabát, Ktorý Je Možné Previesť, Kabát, ktorý môže mať 7 v 1, je inšpirovaný rušnou kariérnou dámou, ktorá sa rozhodla pre jedinečný, ekologický a funkčný denný šatník. V ňom je starý, ale opäť trendový, ručne šitý škandinávsky textil Rya Rug moderne interpretovaný, čo vedie k nasadeniu vlnených odevov, ktoré sú z hľadiska výkonu podobné kožušinám. Rozdiel je v detailoch a šetrnosti k životnému prostrediu. V priebehu rokov boli výrobky Eco Furs testované v rôznych európskych zimných podnebiach, ktoré pomohli zdokonaliť vlastnosti tohto kabátu a ostatných posledných kúskov.

Oblečenie

Bamboo lattice

Oblečenie Vo Vietname vidíme techniku bambusovej mriežky v mnohých výrobkoch, ako sú člny, nábytok, kuracie klietky, lucerny ... Bambusová mriežka je silná, lacná a ľahko vyrobiteľná. Mojou víziou je vytvoriť módne oblečenie, ktoré je vzrušujúce a elegantné, sofistikované a očarujúce. Tento detail z bambusovej mriežky som použil na niektoré z módy prevedením surovej, tvrdej pravidelnej mriežky na mäkký materiál. Moje návrhy kombinujú tradíciu s modernou formou, tvrdosťou mriežky a jemnosťou piesku jemných tkanín. Zameriavam sa na formu a detaily, ktoré nositeľovi prinášajú šarm a ženskosť.

Diamantový Prsteň

The Great Goddess Isida

Diamantový Prsteň Isida je 14K zlatý prsteň, ktorý sa vám nasunie na prst a vytvorí očarujúci vzhľad. Fasáda prsteňa Isida je ozdobená jedinečnými prvkami, ako sú diamanty, ametysty, citríny, tsavorit, topaz a doplnené bielym a žltým zlatom. Každý kus má svoj vlastný špecifikovaný materiál, vďaka čomu je jedinečný. Fasáda plochého skla na nakrájaných drahokamoch navyše odráža rôzne lúče svetla v rôznych prostrediach, čím prsteňu dodáva exkluzívny charakter.