Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Kniha

ZhuZi Art

Kniha Séria umeleckých publikácií pre zbierané diela tradičnej čínskej kaligrafie a maľby vydáva Múzeum umenia Nanjing Zhuzi. Tradičná čínska maľba a kaligrafia sú vďaka svojej dlhej histórii a elegantnej technike cenené pre svoju umeleckú a praktickú príťažlivosť. Pri navrhovaní kolekcie boli použité abstraktné tvary, farby a línie na vytvorenie stálej zmyselnosti a zvýraznenie prázdneho miesta v náčrte. Bez námahy sa zhoduje s umelcami v tradičnom štýle maľby a kaligrafie.

Názov projektu : ZhuZi Art, Meno dizajnérov : ALICE XI ZONG, Meno klienta : ZHUZI Art Center.

ZhuZi Art Kniha

Tento vynikajúci dizajn je držiteľom ceny za zlatý dizajn v súťaži o výrobky pre osvetlenie a svetelné projekty. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených zlatými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych svetelných produktov a projekčných projektov osvetľovacích projektov.

Dizajn dňa

Úžasný dizajn. Dobrý dizajn. Najlepší dizajn.

Dobré vzory vytvárajú pre spoločnosť hodnotu. Každý deň predstavujeme špeciálny dizajnový projekt, ktorý preukazuje vynikajúcu kvalitu dizajnu. Dnes s potešením predstavujeme ocenený dizajn, ktorý je pozitívnym výsledkom. Denne budeme predstavovať skvelejšie a inšpiratívnejšie návrhy. Nezabudnite nás navštíviť každý deň, aby ste si mohli užiť nové výrobky a projekty dobrého dizajnu od najväčších svetových dizajnérov.