Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Realitná Kancelária

The Float

Realitná Kancelária V tomto projekte navrhujeme architektúru, interiér a krajinu. Ide o „realitnú agentúru“, názov nehnuteľnosti je [vila Sky], a preto si predstavte pojem s východiskovým menom prípadu. A projekt sa nachádza v centre mesta Xiamen, podmienky okolo základne sú nepriaznivé, existujú staré byty a stavenisko, oproti tomu je škola, nie je obklopená žiadna krajina. Nakoniec pomocou konceptu [Float] vytiahnite predajné centrum do výšky 2F a vytvorte si vlastnú krajinu, stohový bazén, takže predajné stredisko rád pláva vo vode a návštevníci idú cez veľkú plochu rybníka a cez prízemie predajnej kancelárie choďte na zadné schody a choďte do predajnej haly. Konštrukcia je oceľová konštrukcia, dizajn budovy a návrh interiéru sa usilujú o integráciu a jednotu v technike.

Názov projektu : The Float, Meno dizajnérov : Kris Lin, Meno klienta : YONG NIAN Real Estate Development Company Limited.

The Float Realitná Kancelária

Tento výnimočný dizajn je držiteľom ceny platinového dizajnu v súťaži dizajnu hračiek, hier a hobby výrobkov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených platinou, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych dizajnérskych diel hračiek, hier a hobby produktov.

Dizajnový rozhovor dňa

Rozhovory so svetoznámymi návrhármi.

Prečítajte si najnovšie rozhovory a rozhovory o dizajne, tvorivosti a inováciách medzi dizajnovým novinárom a svetoznámymi dizajnérmi, umelcami a architektmi. Prezrite si najnovšie dizajnérske projekty a ocenené návrhy slávnych návrhárov, umelcov, architektov a inovátorov. Objavte nové poznatky o tvorivosti, inováciách, umení, dizajne a architektúre. Dozviete sa o procesoch dizajnu veľkých dizajnérov.