Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Dvd Box

Paths of Light

Dvd Box Najlepším spôsobom, ako usporiadať krátku animáciu Paths of Light od Ziny Caramelo, bolo zabezpečiť, aby na DVD bolo krásne puzdro na zápas. Obal skutočne vyzerá, že bol vytrhnutý z lesa a vytvarovaný do formy CD. Na vonkajšej strane sú viditeľné rôzne línie, ktoré sa takmer javia ako malé stromy vyrastajúce po boku puzdra. Drevený exteriér tiež pomáha dodať mu extrémne naturalistický vzhľad. Paths of Light je extrémna aktualizácia z prípadov, ktoré mnohí videli na CD v 90. rokoch 20. storočia a ktoré obvykle pozostávali zo základného plastu s papierovým obalom na vysvetlenie obsahu vo vnútri. (Text JD Munro)

Názov projektu : Paths of Light , Meno dizajnérov : Francisco Elias & Nelson Fernandes, Meno klienta : Francisco Elias & Nelson Fernandes.

Paths of Light  Dvd Box

Tento výnimočný dizajn je držiteľom ceny platinového dizajnu v súťaži dizajnu hračiek, hier a hobby výrobkov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených platinou, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych dizajnérskych diel hračiek, hier a hobby produktov.