Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Pekná Vizuálna Identita

Mangata Patisserie

Pekná Vizuálna Identita Mångata je vo švédčine vizualizovaná ako romantická scéna, na nočnom mori sa vytvára trblietavý, mesačný odraz Mesiaca. Scéna je vizuálne príťažlivá a dostatočne špeciálna na vytvorenie imidžu značky. Farebná paleta, čierna a zlatá, napodobňuje atmosféru tmavého mora, dodala značke záhadný luxusný dotyk.

Názov projektu : Mangata Patisserie, Meno dizajnérov : M — N Associates, Meno klienta : M — N Associates.

Mangata Patisserie Pekná Vizuálna Identita

Tento výnimočný dizajn je držiteľom ceny platinového dizajnu v súťaži dizajnu hračiek, hier a hobby výrobkov. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených platinou, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych dizajnérskych diel hračiek, hier a hobby produktov.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.