Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Rámová Inštalácia

Missing Julie

Rámová Inštalácia Tento dizajn predstavuje rámovú inštaláciu a rozhranie medzi interiérom a exteriérom, alebo svetla a tiene. Poskytuje výraz, zatiaľ čo ľudia hľadajúci mimo rámca čakajú, kým sa niekto vráti. Rôzne typy a veľkosti sklenených guľôčok sa používajú ako symbol prianí a sĺz, ktoré naznačujú emócie, ktoré sa vo vnútri skrývajú. Oceľový rám a skrinky určujú hranice emócií. Emócie vyvolané človekom sa môžu líšiť od spôsobu, akým sú vnímané, rovnako ako obrazy v guľkách sú hore nohami.

Názov projektu : Missing Julie, Meno dizajnérov : Naai-Jung Shih, Meno klienta : Naai-Jung Shih.

Missing Julie Rámová Inštalácia

Tento vynikajúci dizajn je držiteľom ceny za zlatý dizajn v súťaži o výrobky pre osvetlenie a svetelné projekty. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených zlatými oceneniami, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych svetelných produktov a projekčných projektov osvetľovacích projektov.

Dizajnová legenda dňa

Legendárni návrhári a ich ocenené diela.

Dizajnové legendy sú mimoriadne slávni dizajnéri, ktorí vďaka svojim dobrým dizajnom robia náš svet lepším miestom. Objavte legendárnych dizajnérov a ich inovatívne produktové návrhy, originálne umelecké diela, kreatívnu architektúru, vynikajúce módne návrhy a stratégie dizajnu. Užite si a preskúmajte originálne dizajnérske práce ocenených dizajnérov, umelcov, architektov, inovátorov a značiek z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať kreatívnym dizajnom.