Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Ocenenie

Nagrada

Ocenenie Tento dizajn je realizovaný s cieľom prispieť k normalizácii života počas sebaizolácie a vytvoriť špeciálne ocenenie pre víťazov online turnajov. Dizajn ceny predstavuje premenu pešiaka na kráľovnú ako uznanie pokroku hráča v šachu. Ocenenie pozostáva z dvoch plochých figúrok, kráľovnej a pešiaka, ktoré sú do seba vložené vďaka úzkym štrbinám tvoriacim jeden pohár. Dizajn ocenenia je odolný vďaka nehrdzavejúcej oceli a je vhodný na prepravu k víťazovi poštou.

Továreň

Shamim Polymer

Továreň Závod potrebuje udržiavať tri programy vrátane výrobného zariadenia a laboratória a kancelárie. Nedostatok definovaných funkčných programov v týchto typoch projektov je príčinou ich nepríjemnej priestorovej kvality. Tento projekt sa snaží vyriešiť tento problém využitím prvkov obehu na rozdelenie nesúvisiacich programov. Dizajn budovy sa točí okolo dvoch prázdnych priestorov. Tieto prázdne priestory vytvárajú príležitosť na oddelenie funkčne nesúvisiacich priestorov. Zároveň pôsobí ako stredné nádvorie, kde sú všetky časti budovy navzájom prepojené.

Interiérový Dizajn

Corner Paradise

Interiérový Dizajn Keďže sa pozemok nachádza na rohovom pozemku v rušnom meste, ako môže nájsť pokoj v hlučnej štvrti pri zachovaní výhod podlahy, priestorovej praktickosti a architektonickej estetiky? Táto otázka spôsobila, že dizajn bol na začiatku dosť náročný. Aby sa výrazne zvýšilo súkromie v obydlí pri zachovaní dobrého osvetlenia, vetrania a podmienok hĺbky poľa, navrhol dizajnér odvážny návrh, vybudovať interiérovú krajinu. Teda postaviť trojpodlažnú kubickú budovu a presunúť predné a zadné dvory do átria. , na vytvorenie zelene a vodnej krajiny.

Obytný Dom

Oberbayern

Obytný Dom Dizajnér verí, že hĺbka a význam priestoru žijú v udržateľnosti odvodenej od jednoty vzájomne prepojeného a spoluzávislého človeka, priestoru a prostredia; teda s obrovskými originálnymi materiálmi a recyklovaným odpadom sa koncept zhmotnil v dizajnérskom štúdiu, v kombinácii domova a kancelárie, pre dizajnový štýl koexistujúci s prostredím.

Konceptuálna Výstava

Muse

Konceptuálna Výstava Muse je experimentálny dizajnový projekt študujúci hudobné vnímanie človeka prostredníctvom troch inštalačných zážitkov, ktoré poskytujú rôzne spôsoby, ako zažiť hudbu. Prvý je čisto senzačný s použitím termoaktívneho materiálu a druhý zobrazuje dekódované vnímanie hudobnej priestorovosti. Posledným je preklad medzi notovým zápisom a vizuálnymi formami. Ľudia sú povzbudzovaní, aby interagovali s inštaláciami a skúmali hudbu vizuálne svojim vlastným vnímaním. Hlavným posolstvom je, že dizajnéri by si mali uvedomiť, ako ich vnímanie v praxi ovplyvňuje.

Identita Značky

Math Alive

Identita Značky Dynamické grafické motívy obohacujú učebný efekt matematiky v zmiešanom učebnom prostredí. Dizajn loga inšpirovali parabolické grafy z matematiky. Písmená A a V sú spojené súvislou čiarou, ktorá demonštruje interakciu medzi pedagógom a študentom. Vyjadruje posolstvo, že Math Alive vedie používateľov k tomu, aby sa stali múdrymi deťmi v matematike. Kľúčové vizuály predstavujú transformáciu abstraktných matematických pojmov do trojrozmernej grafiky. Úlohou bolo vyvážiť zábavné a pútavé prostredie pre cieľové publikum s profesionalitou ako značky vzdelávacích technológií.