Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Identita Značky

Math Alive

Identita Značky Dynamické grafické motívy obohacujú učebný efekt matematiky v zmiešanom učebnom prostredí. Dizajn loga inšpirovali parabolické grafy z matematiky. Písmená A a V sú spojené súvislou čiarou, ktorá demonštruje interakciu medzi pedagógom a študentom. Vyjadruje posolstvo, že Math Alive vedie používateľov k tomu, aby sa stali múdrymi deťmi v matematike. Kľúčové vizuály predstavujú transformáciu abstraktných matematických pojmov do trojrozmernej grafiky. Úlohou bolo vyvážiť zábavné a pútavé prostredie pre cieľové publikum s profesionalitou ako značky vzdelávacích technológií.

Kolekcia Šperkov

Biroi

Kolekcia Šperkov Biroi je 3D tlačená séria šperkov, ktorá je inšpirovaná legendárnym fénixom z neba, ktorý sa vrhá do plameňov a znovuzrodí zo svojho vlastného popola. Dynamické línie tvoriace štruktúru a vzor Voronoi rozprestretý na povrchu symbolizujú fénixa, ktorý ožíva z horiacich plameňov a letí do neba. Vzor mení veľkosť, aby pretekal po povrchu, čo dáva štruktúre pocit dynamiky. Dizajn, ktorý sám o sebe predvádza sochársky vzhľad, dáva nositeľovi odvahu urobiť krok vpred tým, že vykreslí svoju jedinečnosť.

Umenie

Supplement of Original

Umenie Biele žily v riečnych kameňoch vedú k náhodným vzorom na povrchoch. Výber určitých riečnych kameňov a ich usporiadanie premieňa tieto vzory na symboly vo forme latinských písmen. Takto vznikajú slová a vety, keď sú kamene vedľa seba v správnej polohe. Vzniká jazyk a komunikácia a ich znaky sa stávajú doplnkom toho, čo už existuje.

Vizuálna Identita

Imagine

Vizuálna Identita Cieľom bolo použiť tvary, farby a dizajnovú techniku inšpirovanú jogovými pózami. Elegantný dizajn interiéru a centra ponúka návštevníkom pokojný zážitok na načerpanie nových síl. Dizajn loga, online médiá, grafické prvky a obaly sa preto riadili zlatým rezom, aby mali dokonalú vizuálnu identitu, ako sa očakávalo, čo pomôže návštevníkom centra k skvelému zážitku z komunikácie prostredníctvom umenia a dizajnu centra. Dizajnér do dizajnu stelesnil zážitok z meditácie a jogy.

Vešiak

Linap

Vešiak Tento elegantný vešiak na šaty poskytuje riešenia na niektoré z najväčších problémov - náročnosť vkladania oblečenia s úzkym golierom, náročnosť zavesenia spodnej bielizne a trvanlivosť. Inšpiráciou pre dizajn bola kancelárska spinka, ktorá je súvislá a trvácna a finálne tvarovanie a výber materiálu bol spôsobený riešením týchto problémov. Výsledkom je skvelý produkt, ktorý uľahčuje každodenný život koncovému užívateľovi a zároveň pekný doplnok butiku.

Obytný

House of Tubes

Obytný Projekt je fúziou dvoch budov, opustenej zo 70-tych rokov s budovou zo súčasnej doby a prvkom, ktorý ich mal spojiť, je bazén. Ide o projekt, ktorý má dve hlavné využitia, prvé ako rezidencia pre 5-člennú rodinu, druhé ako múzeum umenia so širokými priestormi a vysokými stenami pre viac ako 300 ľudí. Dizajn kopíruje tvar zadnej hory, ikonickej hory mesta. V projekte sú použité iba 3 povrchové úpravy so svetlými tónmi, aby priestory prežiarili prirodzeným svetlom, ktoré sa premieta na steny, podlahy a stropy.