Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Jachta

Atlantico

Jachta 77-metrová rekreačná jachta Atlantico s rozsiahlymi vonkajšími plochami a širokými vnútornými priestormi umožňuje hosťom vychutnať si výhľad na more a byť s ním v kontakte. Cieľom návrhu bolo vytvoriť modernú jachtu s nadčasovou eleganciou. Osobitný dôraz bol kladený na proporcie, aby bol profil nízky. Jachta má šesť palúb s vybavením a službami, ako je heliport, garáže s motorovým člnom a vodným skútrom. Šesť apartmánových kajút hostí dvanásť hostí, zatiaľ čo majiteľ má terasu s vonkajším salónikom a vírivkou. K dispozícii je vonkajší a 7-metrový vnútorný bazén. Jachta má hybridný pohon.

Branding

Cut and Paste

Branding Táto súprava projektových nástrojov Cut and Paste: Preventing Visual Plagiarism sa zaoberá témou, ktorá môže ovplyvniť každého v dizajnérskom priemysle, a predsa je vizuálny plagiát témou, o ktorej sa len zriedka diskutuje. Môže to byť spôsobené nejednoznačnosťou medzi preberaním referencie z obrázka a kopírovaním z neho. Tento projekt preto navrhuje priniesť povedomie o šedých oblastiach okolo vizuálneho plagiátorstva a umiestniť ho do popredia rozhovorov o kreativite.

Značky

Peace and Presence Wellbeing

Značky Peace and Presence Well-being je spoločnosť zaoberajúca sa holistickou terapiou so sídlom v Spojenom kráľovstve, ktorá poskytuje služby ako reflexná terapia, holistická masáž a reiki na omladenie tela, mysle a ducha. Vizuálny jazyk značky P&PW je založený na tejto túžbe vyvolať pokojný, upokojujúci a relaxačný stav inšpirovaný nostalgickými spomienkami na prírodu z detstva, konkrétne čerpajúcimi z flóry a fauny na brehoch riek a v lesnej krajine. Farebná paleta je inšpirovaná prvkami Georgian Water v ich pôvodnom aj oxidovanom stave, pričom opäť využíva nostalgiu zašlých čias.

Kniha

The Big Book of Bullshit

Kniha Publikácia Big Book of Bullshit je grafickým skúmaním pravdy, dôvery a lží a je rozdelená do 3 vizuálne vedľa seba umiestnených kapitol. Pravda: Ilustrovaná esej o psychológii podvodu. The Trust: vizuálne skúmanie pojmu dôvera a The Lies: Ilustrovaná galéria nezmyslov, všetky odvodené z anonymných priznaní klamstva. Vizuálne rozloženie knihy čerpá inšpiráciu z „Van de Graafovho kánonu“ Jana Tschicholda, ktorý sa používa v knižnom dizajne na rozdelenie strany do príjemných proporcií.

Hračka

Werkelkueche

Hračka Werkelkueche je rodovo otvorená pracovná stanica, ktorá umožňuje deťom ponoriť sa do sveta voľnej hry. Spája v sebe formálne a estetické vlastnosti detských kuchyniek a pracovných stolov. Werkelkueche preto ponúka rôzne možnosti hry. Zakrivenú pracovnú dosku z preglejky možno použiť ako drez, dielňu alebo zjazdovku. Bočné priehradky môžu poskytnúť úložný a úkrytový priestor alebo piecť chrumkavé rolky. Pomocou farebných a vymeniteľných pomôcok môžu deti realizovať svoje nápady a hravou formou napodobňovať svet dospelých.

Osvetľovacie Predmety

Collection Crypto

Osvetľovacie Predmety Crypto je modulárna kolekcia osvetlenia, pretože sa môže rozširovať vertikálne aj horizontálne v závislosti od toho, ako sú rozmiestnené jednotlivé sklenené prvky, ktoré tvoria každú štruktúru. Myšlienka, ktorá inšpirovala dizajn, pochádza z prírody, pripomína najmä ľadové stalaktity. Zvláštnosť Crypto predmetov spočíva v ich žiarivom fúkanom skle, ktoré umožňuje svetlu šíriť sa do mnohých smerov veľmi jemným spôsobom. Výroba prebieha úplne ručným procesom a o tom, ako bude finálna inštalácia zložená, rozhoduje konečný užívateľ, zakaždým iným spôsobom.