Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Showroom

From The Future

Showroom Showroom: V showroome sú vystavené tréningové topánky a športové vybavenie, ktoré boli vyrobené technológiou vstrekovania. Miesto vyzerá ako vyrobené vstrekovacím lisovaním. Vo výrobnom postupe na mieste sa kúsky nábytku akoby vyrábali vo vstrekovacej forme, aby sa vytvoril celok. Hrubé šijacie trasy, ktoré na strope zmierňujú všetku technologickú vizualitu.

Stoličky

SERENAD

Stoličky Rešpektujem všetky stoličky. Podľa môjho názoru je jednou z najdôležitejších, klasických a špeciálnych vecí v dizajne interiérov stoličky. Myšlienka Serenad stoličky pochádza z labuť na vode, ktorá sa otočila a položila jej tvár medzi krídla. Možno žiarivý a hladký povrch v Serenad stoličke s odlišným a špeciálnym dizajnom bol vyrobený iba pre veľmi zvláštne a jedinečné miesta.

Kreslo

The Monroe Chair

Kreslo Pozoruhodná elegancia, jednoduchosť v myšlienke, pohodlná, navrhnutá s ohľadom na udržateľnosť. Stolička Monroe je pokusom o výrazné zjednodušenie výrobného procesu výroby kresla. Využíva potenciál CNC technológií na opakované vystrihnutie plochého prvku z MDF, tieto prvky sa potom rozložia okolo stredovej osi a vytvoria zložito zakrivené kreslo. Zadná noha postupne morfuje do operadla a lakťová opierka do prednej nohy, čím vytvára zreteľnú estetiku úplne definovanú jednoduchosťou výrobného procesu.

Lavička V Parku

Nessie

Lavička V Parku Tento projekt je založený na myšlienke koncepcie „Drop & Forget“, tj ľahkej inštalácii na mieste s minimálnymi inštalačnými nákladmi vzhľadom na existujúce infraštruktúry mestského prostredia. Robustná betónová tekutina, starostlivo vyvážená, vytvára príjemný a pohodlný zážitok zo sedenia.

Balenie

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Balenie Voda KRYSTAL stelesňuje podstatu luxusu a wellness vo fľaši. Voda KRYSTAL s alkalickou hodnotou pH 8 až 8,8 a jedinečným minerálnym zložením je dodávaná v kultovej štvorcovej priehľadnej hranolovej fľaši, ktorá pripomína šumivé kryštály a neohrozuje kvalitu a čistotu. Logo značky KRYSTAL je na fľaši jemne uvedené a zvýrazňuje tak ďalší luxusný zážitok. Okrem vizuálneho dopadu fľaše sú PET a sklenené fľaše štvorcového tvaru recyklovateľné, čím sa optimalizuje priestor na balenie a materiály, čím sa znižuje celková uhlíková stopa.