Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Kreslo

The Monroe Chair

Kreslo Pozoruhodná elegancia, jednoduchosť v myšlienke, pohodlná, navrhnutá s ohľadom na udržateľnosť. Stolička Monroe je pokusom o výrazné zjednodušenie výrobného procesu výroby kresla. Využíva potenciál CNC technológií na opakované vystrihnutie plochého prvku z MDF, tieto prvky sa potom rozložia okolo stredovej osi a vytvoria zložito zakrivené kreslo. Zadná noha postupne morfuje do operadla a lakťová opierka do prednej nohy, čím vytvára zreteľnú estetiku úplne definovanú jednoduchosťou výrobného procesu.

Lavička V Parku

Nessie

Lavička V Parku Tento projekt je založený na myšlienke koncepcie „Drop & Forget“, tj ľahkej inštalácii na mieste s minimálnymi inštalačnými nákladmi vzhľadom na existujúce infraštruktúry mestského prostredia. Robustná betónová tekutina, starostlivo vyvážená, vytvára príjemný a pohodlný zážitok zo sedenia.

Balenie

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Balenie Voda KRYSTAL stelesňuje podstatu luxusu a wellness vo fľaši. Voda KRYSTAL s alkalickou hodnotou pH 8 až 8,8 a jedinečným minerálnym zložením je dodávaná v kultovej štvorcovej priehľadnej hranolovej fľaši, ktorá pripomína šumivé kryštály a neohrozuje kvalitu a čistotu. Logo značky KRYSTAL je na fľaši jemne uvedené a zvýrazňuje tak ďalší luxusný zážitok. Okrem vizuálneho dopadu fľaše sú PET a sklenené fľaše štvorcového tvaru recyklovateľné, čím sa optimalizuje priestor na balenie a materiály, čím sa znižuje celková uhlíková stopa.

Hi-Fi Gramofón

Calliope

Hi-Fi Gramofón Konečným cieľom otočného stola Hi-Fi je znovu vytvoriť najčistejšie a nekontaminované zvuky; táto podstata zvuku je koncom aj konceptom tohto dizajnu. Tento skrášlený produkt je sochou zvuku, ktorý reprodukuje zvuk. Ako gramofón patrí k jedným z najúčinnejších dostupných Hi-Fi gramofónov a tento jedinečný výkon je naznačený a zosilnený jeho jedinečnou formou a dizajnom; spojenie formy a funkcie v duchovnom spojení, ktoré stelesňuje gramofón Calliope.

Náušnice A Prsteň

Vivit Collection

Náušnice A Prsteň Kolekcia Vivit, inšpirovaná prírodnými formami, vytvára zaujímavé a kuriózne vnímanie podlhovastými tvarmi a vírivými líniami. Kusy Vivit sa skladajú z ohýbaných 18 k žltých zlatých plechov s čiernym ródiom na vonkajšej strane. Náušnice v tvare listu obklopujú ušné ušnice, takže ich prirodzené pohyby vytvárajú zaujímavý tanec medzi čiernym a zlatom - skrýva a odhaľuje žlté zlato pod ním. Úžasnosť tvarov a ergonomické vlastnosti tejto zbierky predstavujú fascinujúcu hru svetla, tieňov, oslnenia a odrazov.