Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Lampa

Capsule Lamp

Lampa Lampa bola pôvodne navrhnutá pre značku detského oblečenia. Inšpirácia pochádza z hračiek z kapsúl, ktoré deti získavajú z predajných automatov, ktoré sa zvyčajne nachádzajú v obchodoch. Pri pohľade na lampu je možné vidieť veľa farebných hračiek z kapsuly, z ktorých každá nesie prianie a potešenie, ktoré prebudia mladú dušu. Počet kapsúl sa dá upraviť a obsah sa môže meniť podľa vašich predstáv. Od každodenných drobností až po špeciálne dekorácie sa každý objekt, ktorý vložíte do kapsúl, stane vašim jedinečným príbehom, čím kryštalizuje váš život a stav mysle v určitom čase.

Kino

Wuhan Pixel Box Cinema

Kino „Pixel“ je základným prvkom obrázkov, návrhár skúma vzťah pohybu a pixel, ktorý sa stane témou tohto návrhu. „Pixel“ sa používa v rôznych oblastiach kina. V hale pokladne sa nachádza obrovská zakrivená obálka tvorená viac ako 6000 kusmi panelov z nehrdzavejúcej ocele. Stena vitríny je zdobená obrovským množstvom štvorcových pruhov vyčnievajúcich zo steny, ktorá predstavuje očarujúce meno kina. V tomto kine by si každý užil skvelú atmosféru digitálneho sveta vytvorenú súdržnosťou všetkých prvkov „pixelov“.

Kancelária

White Paper

Kancelária Interiér plachtoviny zhmotňuje priestor pre tvorivý prínos dizajnérov a vytvára príležitosti pre nespočetné vystavenie procesu dizajnu. Postupom každého projektu sú steny a dosky pokryté výskumom, náčrtmi a prezentáciami, zaznamenávajúc vývoj každého návrhu a stávajú sa denníkom dizajnérov. Biele podlahy a mosadzné dvere, ktoré sa používajú jedinečne a odvážne na robustné každodenné používanie, zhromažďujú odtlačky prstov a odtlačky prstov od zamestnancov a klientov, čo svedčí o raste spoločnosti.

Kaviareň

Aix Arome Cafe

Kaviareň Kaviareň je miestom, kde návštevníci pociťujú spolužitie s oceánmi. Obrovská štruktúra v tvare vajíčka umiestnená v strede priestoru funguje súčasne ako pokladňa a káva. Ikonický vzhľad kabíny je inšpirovaný tmavou a matne vyzerajúcou kávou. Ako veľký zdroj vetrania a prirodzeného svetla slúžia dva veľké otvory na hornej prednej strane oboch bôbov. V kaviarni sa nachádzali dlhé stoly ako banda chobotníc a bublín. Zdanlivo náhodne visiace lustre pripomínajú pohľad rýb na vodnú hladinu, lesklé vlnky absorbujú príjemné slnečné svetlo zo širokej bielej oblohy.

Roadshow

Boom

Roadshow Jedná sa o projekt dizajnu výstav pre roadshow módnej značky v Číne. Téma tejto roadshow poukazuje na potenciál mládeže štylizovať svoj vlastný imidž a symbolizuje výbušný hluk, ktorý táto roadshow vydáva na verejnosti. Ako hlavný vizuálny prvok sa použila kľukatá forma, ale s rôznymi konfiguráciami pri aplikácii v stánkoch v rôznych mestách. Štruktúra výstavných stánkov boli všetky „súpravy častí“ prefabrikované v továrni a inštalované na mieste. Niektoré časti môžu byť znovu použité alebo prekonfigurované, aby vytvorili nový dizajn kabíny pre ďalšiu zastávku roadshow.

Prielom Grafického Dizajnu

The Graphic Design in Media Conception

Prielom Grafického Dizajnu Táto kniha je o grafickom dizajne; poskytuje explicitný, podrobný pohľad na štruktúru dizajnu ako proces, ktorý sa používa na komunikáciu s publikom s rôznymi kultúrami prostredníctvom metód návrhu, vrátane významu grafického dizajnu ako úlohy, procesov navrhovania ako techník, návrhu značky ako kontextu trhu, návrhu balenia s pripravené šablóny a obsahuje diela vysoko kreatívnych tvorivých diel, ktoré sa používajú na označenie zásad dizajnu.