Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Skartovač

HandiShred

Skartovač HandiShred je prenosný manuálny skartovač, ktorý nevyžaduje žiadny externý zdroj energie. Je navrhnutý maličko a elegantne, takže si ho môžete položiť na stôl, do zásuvky alebo aktovky, ktorá vám umožní ľahký prístup a skartuje váš dôležitý dokument kedykoľvek a kdekoľvek. Tento šikovný skartovač funguje skvele na skartovanie akýchkoľvek dokumentov alebo dokladov, aby sa zabezpečilo, že súkromné, dôverné a všetky osobné informácie sú stále v bezpečí.

Interakčná Tabuľka

paintable

Interakčná Tabuľka Paintable je multifunkčný stôl pre každého, môže to byť obyčajný stôl, kresliaci stôl alebo hudobný nástroj. Môžete použiť rôzne druhy farieb, aby ste maľovali na povrch stola a vytvorili hudbu so svojimi priateľmi alebo rodinou a povrch prenesie kreslenie do melódie pomocou farebných senzorov. Existujú dva spôsoby kreslenia, kreatívne kreslenie a kreslenie hudobných poznámok. Deti môžu kresliť čokoľvek, čo chcú, aby vytvorili náhodnú hudbu, alebo použiť pravidlo, ktoré navrhujeme, aby vyplnili farbu na konkrétnej pozícii, aby urobili riekanie v škôlke.

Stôl, Podstavec, Podstavec

Trifold

Stôl, Podstavec, Podstavec Tvar trojuholníka je informovaný kombináciou trojuholníkových povrchov a jedinečnej postupnosti skladania. Má minimalistický, ale zložitý a sochársky dizajn, zo všetkých uhlov pohľadu odhaľuje jedinečnú kompozíciu. Dizajn môže byť upravený tak, aby vyhovoval rôznym účelom bez toho, aby bola ohrozená jeho štrukturálna integrita. Trifold je ukážkou metód digitálnej výroby a využívania nových výrobných technológií, ako je robotika. Výrobný proces bol vyvinutý v spolupráci s robotickou výrobnou spoločnosťou špecializujúcou sa na skladanie kovov so 6-osými robotmi.

Šperky Náušnice

Eclipse Hoop Earrings

Šperky Náušnice Existuje jeden fenomén, ktorý neustále zatýka naše správanie a zastavuje nás mŕtvych v našich stopách. Astrologický fenomén zatmenia Slnka zaujal ľudí od najstarších čias ľudstva. Z náhleho zatmenia oblohy a vymrštenia Slnka vrhá dlhý tieň strachu, podozrievania a údivu na predstavivosť. Ohromujúca povaha zatmení Slnka na nás všetkých zanecháva trvalý dojem. Náušnice z 18K diamantového zatmenia z bieleho zlata boli inšpirované zatmením Slnka v roku 2012. Dizajn sa snaží zachytiť záhadnú povahu a krásu slnka a mesiaca.

Organický Nábytok A Sochy

pattern of tree

Organický Nábytok A Sochy Návrh oddielu, ktorý neefektívne využíva ihličnaté časti; to znamená, že štíhla časť hornej polovice kmeňa a nepravidelne tvarovaná časť koreňov. Venoval som pozornosť organickým ročným kruhom. Prekrývajúce sa organické vzorce oddielu vytvorili pohodlný rytmus v anorganickom priestore. S výrobkami, ktoré sa narodili z tohto cyklu materiálu, sa pre spotrebiteľa stáva priestorovým organický smer. Jedinečnosť každého výrobku im navyše dáva oveľa vyššiu hodnotu.