Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Kalendár

Calendar 2014 “Safari”

Kalendár Safari je papierový kalendár zvierat. Vyberte a zostavte 6 hárkov s 2 mesačnými kalendármi po stranách. Zložte telo a časti kĺbov pozdĺž záhybov, pozrite sa na značky na kĺboch a zmontujte ich podľa obrázka. Kvalitné vzory majú moc modifikovať priestor a transformovať mysle svojich používateľov. Ponúkajú pohodlie pri videní, držaní a používaní. Sú preplnené ľahkosťou a prvkom prekvapenia, obohacujúcim priestor. Naše originálne výrobky sú navrhnuté pomocou konceptu Life with Design.

Usb Flash Disk

Frohne eClip

Usb Flash Disk eClip je prvá USB flash jednotka s kancelárskymi sponkami s metrickým pravítkom. Spoločnosť eClip získala ocenenie Silver iDA & Golden A 'Design Award. eClip je ľahký, hodí sa na kľúčenku a funguje ako kancelárska sponka na organizovanie vašich dokladov, príjmov a peňazí. eClip chráni osobné údaje, duševné vlastníctvo, údaje zamestnávateľa, lekárske údaje a obchodné tajomstvá pomocou bezpečnostného softvéru. Spoločnosť eClip bola navrhnutá spoločnosťou Frohne na Floride. Zlatý pamäťový konektor je odolný proti nárazom, poškriabaniu, vode, alkoholu, prachu, nehrdzavejúcim a elektromagnetickým.

Motorová Píla

Rotation Saw

Motorová Píla Motorová píla s otočnou rukoväťou. Táto reťaz má rukoväť, ktorá sa točí o 360 ° a zastavuje sa v preddefinovaných uhloch. Vo všeobecnosti ľudia rezajú stromy vodorovne alebo zvisle otáčaním píly v určitých uhloch alebo naklonením alebo naklonením častí tela. Nanešťastie píla často skĺzne z uchopenia používateľa alebo užívateľ musí pracovať v nevhodnej polohe, čo môže spôsobiť zranenie. Na kompenzáciu týchto nedostatkov je navrhovaná píla vybavená otočnou rukoväťou, takže užívateľ môže nastaviť uhly rezu.

Výzdoba Fľaše

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Výzdoba Fľaše Zlato žiariace „litovské vodky Zlato. Black Edition “zdedil svoj exkluzívny vzhľad od litovského ľudového umenia. Rhombus a rybie kosti, kombinované z malých štvorcov, sú v litovskom ľudovom umení veľmi bežné. Hoci odkaz na tieto národné motívy získal modernejšie formy, záhadné minulé úvahy sa premenili na moderné umenie. Prevažujúce zlaté a čierne farby zdôrazňujú výnimočný proces filtrácie vodky cez uhlie a zlaté filtre. Toto robí „litovskú vodku Gold“. Black Edition “, takže krehké a krištáľovo čisté.

Kalendár

Calendar 2014 “Flowers”

Kalendár Navrhnite si izbu, prineste si ročné obdobia - Kalendár kvetín je dodávaný s dizajnom vázy s 12 rôznymi kvetmi. Oživte svoj život každý mesiac sezónnou kvetinou. Kvalitné vzory majú moc modifikovať priestor a transformovať mysle svojich používateľov. Ponúkajú pohodlie pri videní, držaní a používaní. Sú preplnené ľahkosťou a prvkom prekvapenia, obohacujúcim priestor. Naše originálne výrobky sú navrhnuté pomocou konceptu Life with Design.

Bižutéria

Angels OR Demons

Bižutéria Sme svedkami neustáleho boja medzi dobrom a zlom, temnotou a svetlom, dňom a nocou, chaosom a poriadkom, vojnou a mierom, hrdinom a darebákom každý deň. Bez ohľadu na naše náboženstvo alebo národnosť nám boli povedané príbehy našich stálych spoločníkov: anjela sediaceho na pravom ramene a démona vľavo, anjel nás presviedča, aby sme konali dobre a zaznamenali naše dobré skutky. robiť zlé a viesť záznamy o našich zlých skutkoch. Anjel je metaforou pre naše „superego“ a diabol znamená „Id“ a neustály boj medzi svedomím a nevedomím.