Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Vlajková Loď

Lenovo

Vlajková Loď Cieľom programu Lenovo Flagship Store je vylepšiť imidž značky tým, že poskytuje publiku platformu na prepojenie interakcie a zdieľania prostredníctvom životného štýlu, služieb a skúseností vytvorených v obchode. Koncepcia dizajnu je navrhnutá na základe poslania uskutočniť prechod od výrobcu výpočtového zariadenia k vedúcej značke medzi poskytovateľmi spotrebnej elektroniky.

Etiketa Na Víno

5 Elemente

Etiketa Na Víno Dizajn „5 Elemente“ je výsledkom projektu, v ktorom klient dôveroval dizajnérskej agentúre úplnú slobodu prejavu. Vrcholom tohto dizajnu je rímska postava „V“, ktorá zobrazuje hlavnú myšlienku produktu - päť druhov vína prepletených v jedinečnej zmesi. Špeciálny papier, ktorý sa používa na označenie, ako aj strategické umiestnenie všetkých grafických prvkov, podnecujú potenciálneho spotrebiteľa, aby vzal fľašu a roztočil ju do rúk, dotkol sa jej, čo určite robí hlbší dojem a robí dizajn nezabudnuteľným.

Balenie Nealkoholických Nápojov

Coca-Cola Tet 2014

Balenie Nealkoholických Nápojov Ak chcete vytvoriť sériu plechoviek Coca-Cola, ktoré šíria milióny priania Tết po celej krajine. Ako zariadenie na zostavenie týchto prianí sme použili symbol Coca-cola Tết (Swallow Bird). Pre každú plechovku boli stovky ručne vypracovaných lastovičiek vytvorené a starostlivo usporiadané okolo vlastného skriptu, ktorý spolu tvoria sériu zmysluplných vietnamských prianí. „An“ znamená mier. „Tài“ znamená úspech, „Lộc“ znamená prosperitu. Tieto slová sa vo veľkej miere vymieňajú počas prázdnin a tradične zdobia dekorácie Tết.

Otvorený Riadový Systém

Osoro

Otvorený Riadový Systém Inovatívnym charakterom spoločnosti OSORO je kombinovať kvalitný sklovitý porcelán a jeho typickú lesklú pokožku slonovinovej farby s funkciou vhodnou na uchovávanie potravín v chladničke alebo mrazničke a na varenie v parnej rúre alebo mikrovlnnej rúre. Jednoduchý, modulárny tvar s rôznymi prvkami sa dá stohovať, aby sa šetril priestor, flexibilne sa kombinoval a uzavrel viacfarebným silikónovým O-Sealerom alebo O-konektorom, aby v ňom jedlo zostalo dobre utesnené. OSORO sa dá univerzálne používať, čo eliminuje potrebu nášho každodenného života.

Obmedzená Séria Exkluzívnych Vín

Echinoctius

Obmedzená Séria Exkluzívnych Vín Tento projekt je v mnohých ohľadoch jedinečný. Dizajn musel odzrkadľovať jedinečný charakter predmetného výrobku - výhradného autora vína. Okrem toho sa vyžadovala komunikácia hlbokého významu v názve produktu - superlatívny, slnovrat, kontrast medzi nocou a dňom, čiernobiely, otvorený a nejasný. Zámerom projektu bolo odzrkadliť tajomstvo skryté v noci: krásu nočnej oblohy, ktorá nás tak ohromuje a mystickú hádanku ukrytú v súhvezdí a Zodiaku.

Vzdelávací A Školiaci Nástroj

Corporate Mandala

Vzdelávací A Školiaci Nástroj Firemná mandala je úplne nový vzdelávací a školiaci nástroj. Je to inovatívna a jedinečná integrácia starodávneho mandala a firemnej identity navrhnutá na podporu tímovej práce a celkového výkonu firmy. Ďalej je to nový prvok firemnej identity spoločnosti. Firemná mandala je skupinová činnosť pre tím alebo individuálna činnosť pre manažéra. Je navrhnutý špeciálne pre konkrétnu spoločnosť a je vyfarbený tímom alebo jednotlivcom slobodným a intuitívnym spôsobom, kde si každý môže zvoliť akúkoľvek farbu alebo pole.