Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Kultúrne Centrum Stredovekého Prehodnotenia

Medieval Rethink

Kultúrne Centrum Stredovekého Prehodnotenia Stredoveký Rethink bol reakciou na súkromnú komisiu na vybudovanie Kultúrneho centra pre malú nezverejnenú dedinu v provincii Guangdong, ktorá siaha 900 rokov do dynastie Song. Štvorpodlažný pozemok s rozlohou 7 000 m² sa sústreďuje okolo starobylého skalného útvaru známeho ako kameň Ding Qi, symbolu pôvodu dediny. Dizajn koncepcie projektu je založený na predstavení histórie a kultúry starovekej dediny a zároveň prepojenia starej a novej. Kultúrne centrum predstavuje reinterpretáciu starobylej dediny a transformáciu na súčasnú architektúru.

Obchodné Centrum

Feiliyundi

Obchodné Centrum Dobrá dizajnová práca vzbudí emócie ľudí. Dizajnér vyskočí z pamäte tradičného štýlu a vloží nový zážitok do nádhernej a futuristickej vesmírnej štruktúry. Pohlcujúca sála zážitku z environmentalizmu je postavená prostredníctvom starostlivého umiestnenia umeleckých inštalácií, jasného pohybu priestoru a dekoratívneho povrchu dláždeného materiálmi a farbami. Byť v ňom nie je len návrat k prírode, ale aj prospešná cesta.

Obchodné Centrum

HuiSheng Lanhai

Obchodné Centrum Vďaka téme oceánu scénického dizajnu ukončite vesmírnu dušu, pričom pixel je štvorec ako vizuálny komunikačný prvok. Dajte deťom v hre, aby preskúmali objav učenia a rastu, aby sa stali jadrom prípadu. fantasy účinok vzdelávania v zábave. Od formy, mierky, farebného zariadenia, štruktúry až po psychologický zmyslový zážitok koncept vesmíru pokračuje a obohacuje sa, keď sú všetky prvky integrované a kolízne.

Obchodné Centrum

Ad Jinli

Obchodné Centrum Tento projekt zrekonštruoval staré budovy v mestskom parcele a dáva budovám nové funkčné poslanie, aby splnili nové funkčné požiadavky. Dizajnéri sa snažia viesť ľudí k tomu, aby akceptovali moderný štýl v štvorstupňovom meste od transformácie fasády budovy po dizajn interiéru, aby sa zabezpečila integrita realizácie projektu.

Kancelária

Phuket VIP Mercury

Kancelária Na základe témy otvorenosti a hĺbkového prieskumu značky, preskúmala návrh a vytvorila vizuálnu integráciu vizuálnej rozšíriteľnosti a príbeh značky s planétou ako hlavným tvorivým prvkom. Plán riešil nasledujúce tri problémy s novými vizuálnymi myšlienkami: Rovnováha otvorenosti a funkcií vesmíru; Rozdelenie a kombinácia funkčných priestorov vesmíru; Pravidelnosť a zmena základného priestorového štýlu.

Výstava

LuYu

Výstava Umenie ovplyvňuje život a život prináša hlbokú reflexiu a interpretáciu umenia. Vzdialenosť medzi umením a životom môže byť v dennej dochádzke. Ak budete jesť každé jedlo opatrne, môžete zmeniť svoj život na umenie. Tvorcovou tvorbou je tiež umenie, ktoré sa vytvára podľa jeho vlastných myšlienok. Techniky sú nástroje a výrazy sú výsledky. Len s myšlienkami budú skutočne dobré diela.