Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Čalúnené Akustické Panely

University of Melbourne - Arts West

Čalúnené Akustické Panely Našou hlavnou úlohou bolo dodať a nainštalovať množstvo akustických panelov zabalených v tkanine rôznych veľkostí, uhlov a tvarov. Počiatočné prototypy zaznamenali zmeny v dizajne aj vo fyzických prostriedkoch inštalácie a zavesenia týchto panelov zo stien, stropov a spodnej strany schodísk. V tomto okamihu sme si uvedomili, že súčasné proprietárne závesné systémy pre stropné panely nie sú vhodné pre naše potreby a navrhli sme vlastné.

Reštaurácia

Yuyuyu

Reštaurácia V súčasnosti je dnes na trhu v Číne dosť veľa týchto zmiešaných vzorov, ktoré sa zvyčajne zakladajú na tradičných dizajnoch, ale s modernými materiálmi alebo novými výrazmi. Yuyuyu je čínska reštaurácia, dizajnér vytvoril nový spôsob vyjadrenia orientálneho dizajnu, novú inštaláciu zloženú z čiar a bodiek, ktoré sa rozširujú od dverí k vnútornej časti reštaurácie. So zmenou času sa mení aj estetické ocenenie ľudí. Pre súčasný orientálny dizajn sú inovácie veľmi potrebné.

Reštaurácia

Yucoo

Reštaurácia S postupnou zrelosťou estetiky a estetickými zmenami človeka sa moderný štýl, ktorý zdôrazňuje seba a individualitu, stal dôležitým prvkom dizajnu. V tomto prípade ide o reštauráciu, ktorej návrhár chce pre spotrebiteľov vytvoriť mladistvý priestorový zážitok. Svetlo modré, sivé a zelené rastliny vytvárajú priestor pre pohodlie a ležérnosť. Lustr vyrobený z ručne tkaného ratanu a kovu vysvetľuje kolíziu medzi človekom a prírodou a poukazuje na vitalitu celej reštaurácie.

Obchod

Formal Wear

Obchod Pánske obchody s oblečením často ponúkajú neutrálne interiéry, ktoré negatívne ovplyvňujú náladu návštevníkov, a preto znižujú percento predaja. S cieľom prilákať ľudí nielen k návšteve obchodu, ale aj ku kúpe výrobkov, ktoré sú tu prezentované, by mal priestor inšpirovať a povzbudzovať dobrú náladu. Preto dizajn tohto obchodu využíva špeciálne funkcie inšpirované šitím remeselného spracovania a rôzne detaily, ktoré priťahujú pozornosť a šíria dobrú náladu. Dispozícia otvoreného priestoru rozdelená do dvoch zón je navrhnutá aj pre slobodu zákazníkov pri nákupe.

Byt

Shkrub

Byt Dom Shkrub sa objavil z lásky a lásky - milujúci pár s tromi deťmi. DNA domu obsahuje štruktúrujúce estetické princípy, ktoré nachádzajú inšpiráciu v ukrajinskej histórii a kultúre inšpirovanej japonskou múdrosťou. Prvok zeme ako materiál sa cíti v štrukturálnych aspektoch domu, ako je pôvodná došková strecha a v krásnych a hustých štruktúrovaných ílových stenách. Myšlienka vzdať hold ako miesto zakladania sa dá vnímať po celom dome ako jemná vodiaca niť.

Bazény

Termalija Family Wellness

Bazény Termalija Family Wellness je posledným zo série projektov, ktoré spoločnosť Enota za posledných pätnásť rokov vybudovala v spoločnosti Terme Olimia a zavŕšila úplnú transformáciu kúpeľného komplexu. Pri pohľade z diaľky je tvar, farba a mierka novej zoskupenej štruktúry štvorstenných zväzkov pokračovaním zoskupenia okolitých vidieckych budov, ktoré sa vizuálne rozširuje do srdca komplexu. Nová strecha pôsobí ako veľký letný tieň a neuznáva žiadny vzácny vonkajší priestor.