Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Byt

Nishisando Terrace

Byt Toto kondomínium pozostávajúce zo 4 trojpodlažných domov s nižším objemom a stojace na mieste blízko centra. Cédrová mriežka obklopujúca mimo budovu chráni súkromie a bráni degradácii telesa budovy v dôsledku priameho slnečného žiarenia. Aj vďaka jednoduchému štvorcovému pôdorysu vedie špirálovitá 3D konštrukcia prepojená na rozdielnej súkromnej záhrade, každá miestnosť a schodisková hala vedú k maximálnemu naplneniu objemu tejto budovy. Zmena fasády cédrových dosiek a kontrolované proporcie môžu viesť k tomu, že táto budova bude aj naďalej organická a bude sa miešať s miestnymi zmenami v meste.

Rodinné Centrum

Funlife Plaza

Rodinné Centrum Funlife Plaza je rodinné centrum pre voľný čas a vzdelávanie detí. Cieľom je vytvoriť koridor pre pretekárske autá, ktorý by deťom umožňoval jazdiť na autách počas nakupovania rodičov, domček na strome pre deti, ktorý si budú dávať pozor a hrať sa vo vnútri, strop „lego“ so skrytým názvom obchodného centra, ktorý inšpiruje detskú fantáziu. Jednoduché biele pozadie s červenou, žltou a modrou, nechajte deti kresliť a vyfarbovať ich na steny, podlahy a toaletu!

Interiérový Dizajn

Suzhou MZS Design College

Interiérový Dizajn Tento projekt sa nachádza v Suzhou, ktoré je dobre známe tradičným čínskym dizajnom záhrady. Dizajnérka sa snažila spojiť svoje modernistické cítenie, ako aj ľudovú jazyk Suzhou. Dizajn vychádza z tradičnej architektúry Su-čou vďaka použitiu obielených omietkových stien, mesačných dverí a zložitej záhradnej architektúry, vďaka ktorým si ľudovú reč Suzhou znovu predstaví v súčasnom kontexte. Za účasti študentov bol znovu vytvorený nábytok s recyklovanými konármi, bambusom a slamenými lanami, čo tomuto vzdelávaciemu priestoru dalo zvláštny význam.

Reštaurácia Bar Na Streche

The Atticum

Reštaurácia Bar Na Streche Čaro reštaurácie v industriálnom prostredí by sa malo odraziť v architektúre a zariadení. Čierno-sivá vápenná omietka, ktorá bola špeciálne vyvinutá pre tento projekt, je toho dôkazom. Jeho jedinečná hrubá štruktúra prechádza všetkými miestnosťami. Pri detailnom prevedení boli zámerne použité materiály ako surová oceľ, ktorej zvarové švy a stopy po brúsení zostali viditeľné. Tento dojem je podporený výberom okien muttin. S týmito studenými prvkami kontrastuje teplé dubové drevo, ručne hobľované parkety z rybej kosti a plne osadená stena.

Pohyblivý Pavilón

Three cubes in the forest

Pohyblivý Pavilón Tri kocky sú zariadením s rôznymi vlastnosťami a funkciami (vybavenie detských ihrísk, verejný mobiliár, umelecké predmety, meditačné miestnosti, altánky, malé odpočívadlá, čakárne, stoličky so strieškami) a môžu ľuďom priniesť čerstvé priestorové zážitky. Tri kocky sa dajú ľahko prepraviť kamiónom kvôli veľkosti a tvaru. Z hľadiska veľkosti, montáže (sklonu), plôch sedadiel, okien atď. je každá kocka riešená charakteristicky. Tri kocky odkazujú na japonské tradičné minimálne priestory, ako sú miestnosti na čajový obrad, s variabilitou a mobilitou.

Polyfunkčný Komplex

Crab Houses

Polyfunkčný Komplex Na rozľahlej rovine Sliezskej nížiny stojí osamotene jedna čarovná hora, zahalená hmlou tajomstva, týčiaci sa nad malebným mestečkom Sobotka. Tam, uprostred prírodnej krajiny a legendárnej polohy, sa plánuje postaviť komplex Crab Houses: výskumné centrum. V rámci projektu revitalizácie mesta má uvoľniť kreativitu a inovatívnosť. Miesto spája vedcov, umelcov a miestnu komunitu. Tvar pavilónov je inšpirovaný krabmi vstupujúcimi do vlniaceho sa mora trávy. V noci budú osvetlené a budú pripomínať svetlušky vznášajúce sa nad mestom.