Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Továreň

Shamim Polymer

Továreň Závod potrebuje udržiavať tri programy vrátane výrobného zariadenia a laboratória a kancelárie. Nedostatok definovaných funkčných programov v týchto typoch projektov je príčinou ich nepríjemnej priestorovej kvality. Tento projekt sa snaží vyriešiť tento problém využitím prvkov obehu na rozdelenie nesúvisiacich programov. Dizajn budovy sa točí okolo dvoch prázdnych priestorov. Tieto prázdne priestory vytvárajú príležitosť na oddelenie funkčne nesúvisiacich priestorov. Zároveň pôsobí ako stredné nádvorie, kde sú všetky časti budovy navzájom prepojené.

Interiérový Dizajn

Corner Paradise

Interiérový Dizajn Keďže sa pozemok nachádza na rohovom pozemku v rušnom meste, ako môže nájsť pokoj v hlučnej štvrti pri zachovaní výhod podlahy, priestorovej praktickosti a architektonickej estetiky? Táto otázka spôsobila, že dizajn bol na začiatku dosť náročný. Aby sa výrazne zvýšilo súkromie v obydlí pri zachovaní dobrého osvetlenia, vetrania a podmienok hĺbky poľa, navrhol dizajnér odvážny návrh, vybudovať interiérovú krajinu. Teda postaviť trojpodlažnú kubickú budovu a presunúť predné a zadné dvory do átria. , na vytvorenie zelene a vodnej krajiny.

Obytný Dom

Oberbayern

Obytný Dom Dizajnér verí, že hĺbka a význam priestoru žijú v udržateľnosti odvodenej od jednoty vzájomne prepojeného a spoluzávislého človeka, priestoru a prostredia; teda s obrovskými originálnymi materiálmi a recyklovaným odpadom sa koncept zhmotnil v dizajnérskom štúdiu, v kombinácii domova a kancelárie, pre dizajnový štýl koexistujúci s prostredím.

Obytný

House of Tubes

Obytný Projekt je fúziou dvoch budov, opustenej zo 70-tych rokov s budovou zo súčasnej doby a prvkom, ktorý ich mal spojiť, je bazén. Ide o projekt, ktorý má dve hlavné využitia, prvé ako rezidencia pre 5-člennú rodinu, druhé ako múzeum umenia so širokými priestormi a vysokými stenami pre viac ako 300 ľudí. Dizajn kopíruje tvar zadnej hory, ikonickej hory mesta. V projekte sú použité iba 3 povrchové úpravy so svetlými tónmi, aby priestory prežiarili prirodzeným svetlom, ktoré sa premieta na steny, podlahy a stropy.

Predpredajová Kancelária

Ice Cave

Predpredajová Kancelária Ľadová jaskyňa je showroom pre klienta, ktorý potreboval priestor s jedinečnou kvalitou. Medzitým je schopný predviesť rôzne vlastnosti projektu Tehran Eye. Podľa funkcie projektu atraktívna a zároveň neutrálna atmosféra na zobrazovanie predmetov a udalostí podľa potreby. Dizajnovou myšlienkou bolo použitie minimálnej povrchovej logiky. Integrovaný sieťový povrch sa rozprestiera po celom priestore. Priestor potrebný na rôzne použitie je vytvorený na základe cudzích síl v smere nahor a nadol pôsobiacich na povrch. Na výrobu bol tento povrch rozdelený na 329 panelov.

Maloobchodná Predajňa

Atelier Intimo Flagship

Maloobchodná Predajňa Náš svet zasiahol v roku 2020 bezprecedentný vírus. Prvá vlajková loď Atelier Intimo navrhnutá štúdiom O and O je inšpirovaná konceptom Rebirth of the Scorched Earth, čo znamená integráciu liečivej sily prírody, ktorá dáva ľudstvu novú nádej. Zatiaľ čo je vytvorený dramatický priestor, ktorý umožňuje návštevníkom tráviť chvíle predstavovaním a fantazírovaním v takomto čase a priestore, vzniká aj séria umeleckých inštalácií, ktoré plne demonštrujú skutočné vlastnosti značky. Vlajková loď nie je obyčajným obchodným priestorom, je to divadelná scéna Ateliéru Intimo.