Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Japonská Reštaurácia A Bar

Dongshang

Japonská Reštaurácia A Bar Dongshang je japonská reštaurácia a bar so sídlom v Pekingu, ktorá sa skladá z bambusu v rôznych formách a veľkostiach. Víziou projektu bolo vytvoriť jedinečné jedálenské prostredie prepojením japonskej estetiky s prvkami čínskej kultúry. Tradičný materiál so silným prepojením na umenie a remeslá oboch krajín pokrýva steny a stropy, čím vytvára intímne prostredie. Prírodný a udržateľný materiál symbolizuje anti-urbanistickú filozofiu čínskeho klasického príbehu, Sedem mudrcov v bambusovom háji a interiér evokuje pocit stravovania v bambusovom háji.

Dom

Zen Mood

Dom Zen Mood je koncepčný projekt zameraný na 3 kľúčové faktory: minimalizmus, prispôsobivosť a estetika. Jednotlivé segmenty sú spojené a vytvárajú rôzne tvary a použitia: môžu sa generovať domy, kancelárie alebo showroomy s použitím dvoch formátov. Každý modul bol navrhnutý s rozmermi 3,20 x 6,00 m usporiadanými v 19 m² do 01 alebo 02 podlaží. Prepravu zabezpečujú hlavne nákladné autá, ktoré môžu byť dodané a namontované za jeden deň. Je to jedinečný moderný dizajn, ktorý vytvára jednoduché, živé a kreatívne priestory umožnené čistou a industrializovanou konštruktívnou metódou.

Dom

Dezanove

Dom Inšpirácia architekta prišla z regenerovaného eukalyptového dreva „bateas“. Jedná sa o platformy na výrobu mušlí v ústiach riek, ktoré tvoria veľmi dôležitý miestny priemysel v španielskej Ria da Arousa. V týchto platformách sa používa eukalyptové drevo av tomto regióne existujú rozšírenia tohto stromu. Vek dreva nie je skrytý a rôzne vonkajšie a vnútorné plochy dreva sa používajú na vytváranie rôznych pocitov. Dom sa snaží vypožičať si tradíciu okolia a odhaliť ich prostredníctvom príbehu rozprávaného v dizajne a detailoch.

Reštaurácia

Xin Ming Yuen

Reštaurácia Vchod je prehliadkou kontrastných materiálov, štruktúr a farieb. Recepcia je priestorom pokojného pohodlia. Sľubné vzory narážajú na hravé dekorácie. Pozadie je oblasť dynamického pruhu v pokojnom kontexte. Tradičné čínske charakterové svetlá typu Hui dodávajú zmysel pre futurizmus. Jedálenský kútik prechádza delikátne zdobeným zastrešeným kláštorom. Zdobené kvetinovými, karbovými obrázkami rýb, reliéfnymi obrazovkami z farebného skla a starodávnymi bylinkovými stolicami Bai Zi. Je to vizuálna cesta po čase a kultúrne pamiatky v móde.

Maloobchodný Priestor

Portugal Vineyards

Maloobchodný Priestor Konceptový obchod Portugalských viníc je prvým fyzickým obchodom pre online špecializovanú spoločnosť na výrobu vína. Obchod sa nachádza v susedstve sídla spoločnosti, je orientovaný na ulicu a zaberá 90 m2, a pozostáva z otvoreného plánu bez priečok. Interiér je oslnivo biely a minimálny priestor s kruhovou cirkuláciou - biele plátno pre portugalské víno, ktoré má žiariť a byť vystavené. Police sú vyrezávané zo stien s odkazom na vínne terasy na 360 stupňovom ponornom maloobchodnom zážitku bez počítadla.

Spoločenské A Voľný Čas

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Spoločenské A Voľný Čas Vodorovné a zvislé čiary sa vzájomne pretínajú a vytvárajú mriežku. Každá mriežka je komunikačnou platformou, ktorá je tiež zdrojom koncepcie dizajnu baru whisky. Pokiaľ ide o úsporu energie a ochranu životného prostredia, konštruktér použil LED úsporné žiarivky po celom bare. Aby sa zachovala kvalita ovzdušia v bare, v konštrukcii sa používajú okná zo severu na juh, ktoré môžu zabezpečiť priechod prirodzeného vzduchu.