Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Udon Restaurant And Shop

Inami Koro

Udon Restaurant And Shop Ako môže architektúra predstavovať kulinársky koncept? Okraj lesa je pokusom o odpoveď na túto otázku. Inami Koro znovuobjavuje tradičné japonské pokrmy Udon pri súčasnom zachovaní bežných techník prípravy. Nová budova odráža ich prístup prepracovaním tradičných japonských drevených stavieb. Všetky obrysové čiary vyjadrujúce tvar budovy boli zjednodušené. Zahŕňa to sklenený rám ukrytý vo vnútri tenkých drevených stĺpov, sklon strechy a stropu a okraje zvislých stien, ktoré sú všetky vyjadrené jednou čiarou.

Lekáreň

The Cutting Edge

Lekáreň Rezacia hrana je výdajná lekáreň súvisiaca so susednou všeobecnou nemocnicou Daiichi v meste Himeji v Japonsku. V týchto lekárňach nemá klient priamy prístup k produktom ako v maloobchodnom type; skôr jeho lieky pripraví lekárnik na záhrade po predložení lekárskeho predpisu. Táto nová budova bola navrhnutá tak, aby propagovala obraz nemocnice zavedením špičkového obrazu vysokej technológie v súlade s pokrokovou lekárskou technológiou. Výsledkom je biely minimalistický, ale plne funkčný priestor.

Čínska Reštaurácia

Pekin Kaku

Čínska Reštaurácia Nová renovácia reštaurácie v Pekin-kaku ponúka štylistickú interpretáciu toho, čo by mohla byť v pekinskom štýle, pričom odmietla tradične bohatý ornamentálny dizajn v prospech zjednodušenejšej architektoniky. Na strope je červená Aurora vytvorená pomocou 80 metrov dlhého závesu, zatiaľ čo steny sú ošetrené tradičnými tmavými tehlami v Šanghaji. Kultúrne prvky z tisícročného čínskeho dedičstva vrátane terakotových bojovníkov, zajaca červeného a čínskej keramiky boli vyzdvihnuté v minimalistickom zobrazení, ktoré poskytuje kontrastný prístup k ozdobným prvkom.

Japonská Reštaurácia

Moritomi

Japonská Reštaurácia Premiestnenie reštaurácie Moritomi, ktorá ponúka japonskú kuchyňu, vedľa svetového dedičstva Hrad Himeji skúma vzťahy medzi materialitou, tvarom a tradičnou architektonickou interpretáciou. Nový priestor sa snaží reprodukovať vzor opevnenia hradného kameňa z rôznych materiálov vrátane hrubých a leštených kameňov, ocele potiahnutej oxidom čierneho a rohoží tatami. Podlaha vyrobená z malých živicových štrkov predstavuje hradný priekop. Dve farby, biela a čierna, tečú ako voda zvonka a prechádzajú cez vstupné dvere zdobené drevenou mriežkou do vstupnej haly.

Rodinné Sídlo

Sleeve House

Rodinné Sídlo Tento skutočne jedinečný dom navrhol známy architekt a učenec Adam Dayem a nedávno získal druhé miesto v súťaži Americký architekti USA Budova roka. 3-BR / 2,5-kúpeľný dom je umiestnený na otvorených zvlnených lúkach v prostredí, ktoré poskytuje súkromie, ako aj dramatický výhľad na údolie a hory. Je to záhadné, ako je to praktické, štruktúra bola koncipovaná schematicky ako dva protínajúce sa zväzky podobné rukávom. Fasáda z lesného dreva s trvalo udržateľným financovaním dáva domu hrubú, zvetranú textúru, súčasnú reinterpretáciu starých stodolov v údolí Hudson.

Umelecký Priestor

Surely

Umelecký Priestor Toto je umenie, príležitostné a maloobchodné, to všetko spolu v jednom priestore. Od architektúry, ktorá je krajinou prevádzkovanou výrobnou odevných háčikov. Celá budova si zachováva škvrnitú textúru steny, pretože vrstvová textúra priestoru vytvára iný kontrast s vonkajšou stranou a vytvára tiež priestorový zážitok. Zanechajte príliš tvrdú dekoráciu, na zobrazenie používajte jemnú dekoráciu, ktorá vytvára relaxačný pocit. Kontrast medzi tvorbou a ranou fázou je flexibilnejší pre udržateľný rozvoj vesmíru v budúcnosti.