Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Kolekcia Šperkov

Ataraxia

Kolekcia Šperkov V kombinácii s módou a vyspelou technológiou sa projekt zameriava na tvorbu šperkov, ktoré môžu staré gotické prvky zmeniť na nový štýl a diskutovať o potenciáli tradičného umenia v súčasnom kontexte. So záujmom o spôsob, akým gotické vibrácie ovplyvňujú publikum, sa projekt snaží vyvolať jedinečnú individuálnu skúsenosť hravou interakciou a skúmaním vzťahu medzi dizajnom a nositeľmi. Syntetické drahokamy, ako materiál s nižšou eko-potlačou, boli rozrezané na nezvyčajne ploché povrchy, aby na zlepšenie interakcie vrhali svoje farby na pokožku.

Collier

Eves Weapon

Collier Eveova zbraň je vyrobená z 750 karátového ružového a bieleho zlata. Obsahuje 110 diamantov (20,2ct) a skladá sa zo 62 segmentov. Všetky majú dva úplne odlišné vzhľady: V bočnom pohľade sú segmenty v tvare jablka, v pohľade zhora viditeľné čiary V. Každý segment je rozdelený nabok, aby vytvoril účinok pružinového zaťaženia, ktorý drží diamanty - diamanty sú držané iba napätím. Toto výhodne zdôrazňuje jas, lesk a maximalizuje viditeľné žiarenie diamantu. To umožňuje extrémne ľahký a jasný dizajn, napriek veľkosti náhrdelníka.

Prsteň

Wishing Well

Prsteň Pri návšteve ružovej záhrady vo svojich snoch prišla Tippy na prianie dobre obklopené ružami. Tam sa pozrela do studne a uvidela odraz nočných hviezd a urobila si želanie. Nočné hviezdy sú zastúpené diamantmi a rubín symbolizuje jej najhlbšiu vášeň, sny a nádeje, ktoré urobila na želanie. Tento dizajn sa vyznačuje vlastným ružovým rezom, šesťuholníkovým rubínovým pazúrom z 14 K v zlate. Malé listy sú vyrezávané, aby zobrazovali textúru prírodných listov. Prstencový pás podopiera plochý vrchol a mierne sa krúti smerom dovnútra. Veľkosti prsteňov sa musia vypočítať matematicky.

Tote Bag

Totepographic

Tote Bag Topograficky inšpirovaný dizajnový tote bag, ktorý slúži ako ľahký prenos, najmä počas tých náročných dní strávených nakupovaním alebo behom pochôdzok. Kapacita tašky Tote je ako hora a dokáže pojať alebo nosiť veľa vecí. Orámovaná kosť tvorí celkovú štruktúru vaku, topografická mapa má byť povrchovým materiálom rovnako ako nerovný horský povrch.

Prívesok

Taq Kasra

Prívesok Taq Kasra, čo znamená kasra arch, je mementom Sasanského kráľovstva, ktoré je teraz v Iraku. Tento prívesok inšpirovaný geometriou Taq kasry a veľkosťou bývalých suverenít, ktoré mali svoju štruktúru a subjektivizmus, sa v tejto architektonickej metóde použil na vytvorenie tohto étosu. Najdôležitejšou vlastnosťou je moderný dizajn, ktorý z neho urobil kus so zreteľným pohľadom, takže z bočného pohľadu vyzerá ako tunel a prináša subjektivizmus a tvorí čelný pohľad, ktorý vytvoril klenutý priestor.

Dámska Kolekcia

Utopia

Dámska Kolekcia V tejto kolekcii bola Yina Hwang inšpirovaná najmä tvarmi, ktoré sú symetrické a asymetrické s nádychom podzemnej hudobnej kultúry. Kurátorku tejto zbierky kurátorka založila na svojom kľúčovom okamihu sebavedomia, aby vytvorila kolekciu funkčných, ale abstraktných odevov a doplnkov, ktoré stelesňujú príbeh jej zážitku. Každá tlač a látka v projekte je originálna a ako základ látok používala hlavne PU kožu, satén, Power Mash a Spandex.