Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Dom

Dezanove

Dom Inšpirácia architekta prišla z regenerovaného eukalyptového dreva „bateas“. Jedná sa o platformy na výrobu mušlí v ústiach riek, ktoré tvoria veľmi dôležitý miestny priemysel v španielskej Ria da Arousa. V týchto platformách sa používa eukalyptové drevo av tomto regióne existujú rozšírenia tohto stromu. Vek dreva nie je skrytý a rôzne vonkajšie a vnútorné plochy dreva sa používajú na vytváranie rôznych pocitov. Dom sa snaží vypožičať si tradíciu okolia a odhaliť ich prostredníctvom príbehu rozprávaného v dizajne a detailoch.

Reštaurácia

Xin Ming Yuen

Reštaurácia Vchod je prehliadkou kontrastných materiálov, štruktúr a farieb. Recepcia je priestorom pokojného pohodlia. Sľubné vzory narážajú na hravé dekorácie. Pozadie je oblasť dynamického pruhu v pokojnom kontexte. Tradičné čínske charakterové svetlá typu Hui dodávajú zmysel pre futurizmus. Jedálenský kútik prechádza delikátne zdobeným zastrešeným kláštorom. Zdobené kvetinovými, karbovými obrázkami rýb, reliéfnymi obrazovkami z farebného skla a starodávnymi bylinkovými stolicami Bai Zi. Je to vizuálna cesta po čase a kultúrne pamiatky v móde.

Maloobchodný Priestor

Portugal Vineyards

Maloobchodný Priestor Konceptový obchod Portugalských viníc je prvým fyzickým obchodom pre online špecializovanú spoločnosť na výrobu vína. Obchod sa nachádza v susedstve sídla spoločnosti, je orientovaný na ulicu a zaberá 90 m2, a pozostáva z otvoreného plánu bez priečok. Interiér je oslnivo biely a minimálny priestor s kruhovou cirkuláciou - biele plátno pre portugalské víno, ktoré má žiariť a byť vystavené. Police sú vyrezávané zo stien s odkazom na vínne terasy na 360 stupňovom ponornom maloobchodnom zážitku bez počítadla.

Umenie

Metamorphosis

Umenie Táto stránka sa nachádza v priemyselnom regióne Keihin na okraji Tokia. Zápal dymu z komínov ťažkých priemyselných závodov môže zobrazovať negatívny obraz, ako je znečistenie a materializmus. Fotografie sa však zameriavajú na rôzne aspekty tovární, ktoré zobrazujú jeho funkčnú krásu. Rúry a štruktúry počas dňa vytvárajú geometrické vzory s čiarami a textúrami a mierka na zvetrávaných zariadeniach vytvára dôstojný vzduch. V 80. rokoch sa zariadenia v 80. rokoch menia na tajomnú kozmickú pevnosť ako sci-fi filmy.

Spoločenské A Voľný Čas

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Spoločenské A Voľný Čas Vodorovné a zvislé čiary sa vzájomne pretínajú a vytvárajú mriežku. Každá mriežka je komunikačnou platformou, ktorá je tiež zdrojom koncepcie dizajnu baru whisky. Pokiaľ ide o úsporu energie a ochranu životného prostredia, konštruktér použil LED úsporné žiarivky po celom bare. Aby sa zachovala kvalita ovzdušia v bare, v konštrukcii sa používajú okná zo severu na juh, ktoré môžu zabezpečiť priechod prirodzeného vzduchu.

Výstavná Sieň

City Heart

Výstavná Sieň Od architektúry mesta po index, aby ste pochopili a zvážili rovnováhu dizajnu, výraz mesta zhustil v troch rohových priestoroch, cez mestskú výstavbu a rozvoj na podporu podnikov, mesta a ľudskej perspektívy zmeny mesta a mestských charakteristík a mestských klimatické skladanie výmenou za vyjadrenie dizajnérskeho porozumenia mesta, pozrite sa na minulosť mesta, aby ste videli jeho budúcnosť.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.