Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Jazdecký Komplex

Emerald

Jazdecký Komplex Komplexný obraz architektonických a priestorových projektov spája všetkých šesť budov a odhaľuje funkčnú identitu každej z nich. Predĺžené fasády arén a stajní smerujúce do administratívneho zloženého jadra. Šesťstranná stavba ako krištáľová mriežka spočíva v drevenom ráme ako v náhrdelníku. Nástenné trojuholníky zdobené rozptylom skla ako smaragdovými detailmi. Zakrivená biela konštrukcia zdôrazňuje hlavný vchod. Mriežka fasád je tiež súčasťou vnútorného priestoru, kde je prostredie vnímané cez priehľadný web. Interiéry pokračujú v téme drevených konštrukcií a využívajú mierku prvkov k proporčnejšej ľudskej mierke.

Reproduktorový Orchester

Sestetto

Reproduktorový Orchester Orchestrálny súbor rečníkov, ktorí hrajú spolu ako skutoční hudobníci. Sestetto je viackanálový zvukový systém na prehrávanie jednotlivých stôp nástrojov v samostatných reproduktoroch rôznych technológií a materiálov určených pre konkrétny zvukový prípad, napríklad z čistého betónu, rezonančných drevených rezonančných dosiek a keramických rohov. Miešanie skladieb a častí sa vracia, aby bolo fyzicky na mieste počúvania, ako na skutočnom koncerte. Sestetto je komorný orchester zaznamenanej hudby. Produkciu Sestetto vyrábajú priamo jeho dizajnéri Stefano Ivan Scarascia a Francesco Shyam Zonca.

Kaviareň

Perception

Kaviareň Táto malá teplá drevená kaviareň, ktorá sa nachádza na rohu križovatky, v pokojnej štvrti. Centralizovaná zóna s otvorenou prípravou poskytuje čistý a rozsiahly zážitok z vystúpenia baristu návštevníkom všade, kde sú sedadlá v bare alebo stolíky v kaviarni. Stropný objekt s názvom „Tieniaci strom“ sa začína zo zadnej strany prípravnej zóny a pokrýva zákaznícku zónu, aby dotvoril celú atmosféru tejto kaviarne. Poskytuje návštevníkom neobvyklý priestorový efekt a tiež sa stáva médiom pre ľudí, ktorí chcú byť pri káve s príchuťou stratení myšlienok.

Verejné Vonkajšie Záhradné Kreslo

Para

Verejné Vonkajšie Záhradné Kreslo Para je sada verejných vonkajších stoličiek navrhnutá tak, aby poskytovala zdržanlivú flexibilitu vo vonkajšom prostredí. Sada stoličiek, ktorá má jedinečne symetrický tvar a úplne sa odchyľuje od inherentnej vizuálnej rovnováhy konvenčného dizajnu stoličky. Táto sada vonkajších stoličiek, inšpirovaná jednoduchým tvarom hojdačky, je odvážna, moderná a víta interakciu. Obe so silným váženým dnom, Para A podporuje rotáciu 360 okolo svojej základne a Para B podporuje obojsmerné preklopenie.

Stôl

Grid

Stôl Mriežka je stôl navrhnutý z mriežkového systému inšpirovaného tradičnou čínskou architektúrou, kde sa v rôznych častiach budovy používa typ drevenej konštrukcie s názvom Dougong (Dou Gong). Pomocou tradičnej zámkovej drevenej konštrukcie je zostavenie stola tiež procesom poznávania štruktúry a prežívania histórie. Nosná konštrukcia (Dou Gong) je vyrobená z modulárnych častí, ktoré sa dajú ľahko demontovať a je potrebné ich uskladniť.

Séria Nábytku

Sama

Séria Nábytku Sama je autentická séria nábytku, ktorá poskytuje funkčnosť, emocionálne zážitky a jedinečnosť prostredníctvom svojich minimálnych, praktických foriem a silného vizuálneho efektu. Kultúrna inšpirácia čerpaná z poézie krútiacich sa kostýmov používaných pri obradoch Sama sa nanovo interpretuje v jeho dizajne pomocou hry kužeľovitej geometrie a techniky ohýbania kovu. Sochársky postoj série je kombinovaný s jednoduchosťou materiálov, foriem a výrobných postupov, aby ponúkol funkčné & amp; estetické výhody. Výsledkom je moderná séria nábytku, ktorá poskytuje výrazný nádych obytným priestorom.