Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Bezdrôtové Reproduktory

FiPo

Bezdrôtové Reproduktory FiPo (skrátená forma „Fire Power“) so svojím pútavým dizajnom odkazuje na hlbokú penetráciu zvuku do kostných buniek ako dizajnovú inšpiráciu. Cieľom je produkovať vysokú silu a kvalitný zvuk do telesnej kosti a jej buniek. To umožňuje užívateľovi pripojiť reproduktor k mobilnému telefónu, notebooku, tabletom a iným zariadeniam cez Bluetooth. Uhol umiestnenia reproduktora bol navrhnutý s ohľadom na ergonomické normy. Reproduktor sa navyše dá oddeliť od sklenenej základne, čo užívateľovi umožňuje jeho dobitie.

Osvetlenie Bicyklov

Safira Griplight

Osvetlenie Bicyklov SAFIRA je inšpirovaná zámerom riešiť chaotický doplnok na riadidlách pre moderných cyklistov. Integráciou predného svetla a smerových svetiel do priľnavosti dizajn dokonale dosiahne cieľ. Využitie priestoru dutých riadidiel ako priestoru pre batérie maximalizuje kapacitu elektrickej energie. Vďaka kombinácii priľnavosti, osvetlenia bicykla, smerovky a kabíny batérií na riadidlách sa SAFIRA stáva najkompaktnejším a najsilnejším systémom osvetlenia bicyklov.

Osvetlenie Bicyklov

Astra Stylish Bike Lamp

Osvetlenie Bicyklov Astra je jednoúčelová bicyklová lampa s revolučným dizajnom z hliníka. Astra dokonale kombinuje pevný držiak a ľahké telo v čistom a štýlovom výsledku. Jednostranné hliníkové rameno nielen odolné, ale aj necháva Astra vznášať sa v strede riadidiel, čo poskytuje najširší dosah lúčov. Astra má perfektnú odrezanú čiaru, lúč nespôsobuje oslnenie ľuďom na druhej strane cesty. Astra dáva bicykli lesklé oči, ktoré odľahčujú cestu.

Chladený Syrový Vozík

Keza

Chladený Syrový Vozík Patrick Sarran vytvoril vozík na syr Keza v roku 2008. Tento vozík musí predovšetkým slúžiť ako nástroj, ktorý musí tiež vzbudiť zvedavosť hostí. To sa dosahuje pomocou štylizovanej lakovanej drevenej konštrukcie namontovanej na priemyselných kolesách. Po otvorení uzávierky a nasadení jej vnútorných políc odhalí vozík veľkú prezentačnú tabuľku vyzretých syrov. Na základe tejto fázy môže čašník prijať vhodný reč tela.

Odnímateľné Stoly

iLOK

Odnímateľné Stoly Dizajn Patricka Sarrana odráža slávnu receptúru vytvorenú Louisom Sullivanom „Forma nasleduje funkciu“. V tomto duchu boli tabuľky iLOK navrhnuté tak, aby uprednostňovali ľahkosť, silu a modularitu. To bolo umožnené vďaka drevenému kompozitnému materiálu stolových dosiek, klenutej geometrii nôh a konštrukčných konzol pripevnených vo vnútri voštinového srdca. Použitím šikmého križovatky pre základňu sa získa užitočný priestor nižšie. Nakoniec sa z dreva vynára teplá estetika, ktorú ocenia aj vynikajúci hostia.

Závesná Lampa

Snow drop

Závesná Lampa Snow Drop je stropné a modulárne osvetlenie. Jeho výhoda spočíva v regulácii jeho svietivosti moduláciou vďaka systému hladkej kladky. Krok za krokom hraním s protizávažím je užívateľ schopný zvýšiť a znížiť svietivosť. Modulácia tohto dizajnu pripomína rôzne etapy kvitnutia snežienka od začiatku štvorstenom až po koniec fraktálom so štyrmi trojuholníkmi. Vintage jantárová Edisonova žiarovka sa po zatvorení dizajnu vkladá do štvorstennej exkluzívnej škatule vyrobenej z opalizujúcich bielych plexi.