Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Kalendár

NTT COMWARE “Season Display”

Kalendár Jedná sa o stolový kalendár vyrobený s výrezom s sezónnymi motívmi vynikajúcich reliéfov. Vrcholom dizajnu je, keď sú zobrazené, sezónne motívy sú nastavené na 30 stupňov, aby sa najlepšie pozorovalo. Táto nová forma vyjadruje nový štýl NTT COMWARE pre vytváranie nových nápadov. Zamýšľa sa nad funkčnosťou kalendára s dostatkom priestoru na písanie a riadenými riadkami. Je to dobré pre rýchle prezeranie a jednoduché použitie, plné originality, ktorá ho odlišuje od ostatných kalendárov.

Šperky

odyssey

Šperky Základná myšlienka odysea monomérom spočíva v pokrytí objemných geometrických tvarov vzorovanou pokožkou. Z toho sa vyvíja súhra jasnosti a skreslenia, transparentnosti a zatajenia. Všetky geometrické tvary a vzory možno ľubovoľne kombinovať, meniť a dopĺňať s pridaním. Táto fascinujúca a jednoduchá myšlienka umožňuje vytvorenie takmer nevyčerpateľnej škály vzorov, ktoré sú dokonale v súlade s možnosťami, ktoré ponúka rýchle prototypovanie (3D tlač), pretože každý zákazník môže vyrobiť úplne individuálnu a jedinečnú položku (navštívte: www.monomer. eu-shop).

Lopatka A Metla

Ropo

Lopatka A Metla Ropo je samočinne vyvážený koncept lopatky a metla, ktorý nikdy nespadne na zem. Vďaka malej hmotnosti nádrže na vodu umiestnenej v spodnej časti prachovej nádoby sa Ropo prirodzene udržuje v rovnováhe. Po ľahkom zametaní prachu pomocou priameho okraja lopatky na prach môžu používatelia zachytiť metlu a lopatku dohromady a dať ju ako jednu jednotku bez obáv z pádu. Cieľom modernej organickej formy je priniesť do vnútorných priestorov jednoduchosť a funkcia kolísania kolísania weeble má v úmysle pobaviť používateľov pri čistení podlahy.

Kreslo

Baralho

Kreslo Kreslo Baralho má výrazný moderný dizajn zložený z čistých tvarov a rovných čiar. Vyrobené zo záhybov a zvarov na brúsenej hliníkovej platni, toto kreslo vyniká výrazným uchytením, ktoré spochybňuje pevnosť materiálu. Dokáže spojiť v jednom prvku krásu, ľahkosť a presnosť čiar a uhlov.

Vlajková Loď

Lenovo

Vlajková Loď Cieľom programu Lenovo Flagship Store je vylepšiť imidž značky tým, že poskytuje publiku platformu na prepojenie interakcie a zdieľania prostredníctvom životného štýlu, služieb a skúseností vytvorených v obchode. Koncepcia dizajnu je navrhnutá na základe poslania uskutočniť prechod od výrobcu výpočtového zariadenia k vedúcej značke medzi poskytovateľmi spotrebnej elektroniky.

Etiketa Na Víno

5 Elemente

Etiketa Na Víno Dizajn „5 Elemente“ je výsledkom projektu, v ktorom klient dôveroval dizajnérskej agentúre úplnú slobodu prejavu. Vrcholom tohto dizajnu je rímska postava „V“, ktorá zobrazuje hlavnú myšlienku produktu - päť druhov vína prepletených v jedinečnej zmesi. Špeciálny papier, ktorý sa používa na označenie, ako aj strategické umiestnenie všetkých grafických prvkov, podnecujú potenciálneho spotrebiteľa, aby vzal fľašu a roztočil ju do rúk, dotkol sa jej, čo určite robí hlbší dojem a robí dizajn nezabudnuteľným.