Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Moderný Šafran

Le Maestro

Moderný Šafran Le Maestro revolúciu v obuvi obuvi začlenením titánovej päty z Direct Metal Laser Sintered (DMLS). Maticová päta znižuje vizuálnu hmotnosť časti päty a ukazuje štrukturálnu integritu obuvi. Ako doplnok k elegantnému vampu sa používa vysokozrnná koža pre výrazný asymetrický dizajn zvršku. Začlenenie päty do zvršku je teraz zložené do elegantnej a rafinovanej siluety.

Výskumná Značka

Pain and Suffering

Výskumná Značka Tento návrh skúma utrpenie v rôznych vrstvách: filozofické, sociálne, lekárske a vedecké. Z môjho osobného hľadiska, že utrpenie a bolesť má mnoho tvárí a foriem, filozofických a vedeckých, som si vybral humanizáciu utrpenia a bolesti ako svoj základ. Študoval som analógie symbiotického charakteru a symbiotického v ľudských vzťahoch az tohto výskumu som vytvoril postavy, ktoré vizuálne znázorňujú symbiotické vzťahy medzi utrpením a utrpeným a medzi bolesťou a utrpením. Tento návrh je experimentom a divák je predmetom.

Digitálne Umenie

Surface

Digitálne Umenie Éterická povaha diela vedie k niečomu hmatateľnému. Myšlienka vychádza z použitia vody ako prvku na sprostredkovanie koncepcie povrchovej úpravy a bytia povrchu. Dizajnér má fascináciu tým, že sa stal našou identitou a úlohou, ktorú v tomto procese zohrávajú. Pre neho „povrchujeme“, keď ukazujeme niečo zo seba.

Kanvica A Šálky

EVA tea set

Kanvica A Šálky Táto zvodne elegantná čajová kanvica so zodpovedajúcimi pohárikmi má dokonalý nalievanie a je potešením zúčastniť sa. Nezvyčajný tvar tohto čajového kvetináča s výlevkou, ktorý sa mieša z tela, sa zvlášť dobre hodí na dobré nalievanie. Poháre sú všestranné a hmatové, aby sa vo vašich rukách uhnízali rôznymi spôsobmi, pretože každý má svoj vlastný prístup k držaniu pohára. K dispozícii v lesklej bielej farbe so strieborným prsteňom alebo čiernym matným porcelánom s lesklým bielym vekom a bielymi obrúbkami. Vnútorný filter z nehrdzavejúcej ocele. ROZMERY: čajník: 12,5 x 19,5 x 13,5 šálok: 9 x 12 x 7,5 cm.

Hodiny

Zeitgeist

Hodiny Hodiny sa odrážajú oditgeist, ktorý je spojený s inteligentnými, technickými a odolnými materiálmi. High-tech tvár produktu je predstavovaná polopriepustným karbónovým telom a zobrazením času (ľahké otvory). Uhlík nahrádza kovovú časť ako pamiatku minulosti a zdôrazňuje funkčnú časť hodín. Absencia centrálnej časti ukazuje, že inovatívny LED indikátor nahrádza klasický hodinový mechanizmus. Mäkké podsvietenie sa dá nastaviť podľa obľúbenej farby jeho majiteľa a svetelný senzor bude monitorovať intenzitu osvetlenia.

Robotické Vozidlo

Servvan

Robotické Vozidlo Je to projekt servisného vozidla pre hospodárstvo založené na zdrojoch, ktorý tvorí sieť s inými vozidlami. Jednotný systém umožňuje vzájomnú komunikáciu, čo zvyšuje efektívnosť prepravy cestujúcich, ako aj zvýšenie efektívnosti v dôsledku pohybu v cestnom vlaku (zníženie faktora FX, vzdialenosť medzi vozidlami). Auto má bezpilotnú kontrolu. Vozidlo je symetrické: lacné na výrobu. Má štyri otočné motorové kolesá a možnosť spätného chodu: manéver s veľkými rozmermi. Nastupovanie do lietadla zlepšuje komunikáciu cestujúcich.