Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Tws Earbuds

PaMu Quiet ANC

Tws Earbuds PaMu Quiet ANC je sada skutočných bezdrôtových slúchadiel s aktívnym potlačením hluku, ktoré dokážu efektívne vyriešiť existujúce problémy s hlukom. Vďaka duálnej vlajkovej lodi Qualcomm bluetooth a digitálnej nezávislej čipovej sade s aktívnym potlačením hluku môže celkový útlm PaMu Quiet ANC dosiahnuť 40 dB, čo by mohlo účinne znížiť škody spôsobené hlukom. Používatelia môžu prepínať medzi funkciou pass-through a aktívnym potlačením hluku podľa rôznych scenárov, či už v každodennom živote alebo pri obchodných príležitostiach.

Osvetľovacia Jednotka

Khepri

Osvetľovacia Jednotka Khepri je stojaca lampa a tiež prívesok, ktorý je navrhnutý podľa starých Egypťanov Khepri, skarabea, boha východu ranného slnka a znovuzrodenia. Stačí sa dotknúť Khepri a svetlo sa rozsvieti. Z tmy do svetla, ako vždy verili starí Egypťania. Khepri, vyvinutý z evolúcie egyptského tvaru skarabea, je vybavený stmievateľnou LED diódou, ktorá je regulovaná dotykovým senzorovým spínačom, ktorý poskytuje tri nastavenia nastaviteľného jasu dotykom.

Identity, Branding

Merlon Pub

Identity, Branding Projekt Merlon Pub predstavuje celý branding a dizajn identity nového stravovacieho zariadenia v Tvrdej v Osijeku, starom barokovom centre mesta, postaveného v 18. storočí ako súčasť rozsiahleho systému strategicky opevnených miest. V obrannej architektúre názov Merlon znamená pevné, vzpriamené ploty určené na ochranu pozorovateľov a armády v hornej časti pevnosti.

Obal

Oink

Obal Na zabezpečenie viditeľnosti klienta na trhu bol vybraný hravý vzhľad a dojem. Tento prístup symbolizuje všetky kvality značky, originálne, chutné, tradičné a lokálne. Hlavným cieľom používania nových obalov produktov bolo predstaviť zákazníkom príbeh chovu čiernych ošípaných a výroby tradičných mäsových pochúťok najvyššej kvality. Súbor ilustrácií bol vytvorený technikou linorytu s remeselnou zručnosťou. Samotné ilustrácie predstavujú autentickosť a nabádajú zákazníka, aby premýšľal o produktoch Oink, ich chuti a textúre.

Nosič Pre Domáce Zvieratá

Pawspal

Nosič Pre Domáce Zvieratá Nosič Pawspal Pet šetrí energiu a pomáha majiteľovi zvieratka rýchlo dospieť. Pre dizajnový koncept Pawspal nosič pre domáce zvieratá inšpirovaný vesmírnym raketoplánom, s ktorým môžu svojich milých miláčikov vziať kamkoľvek chcú. A ak majú ešte jedného domáceho maznáčika, môžu umiestniť ďalšieho na vrch a na spodok pripojiť kolieska na ťahanie nosičov. Okrem toho Pawspal navrhol s vnútorným ventilačným ventilátorom, aby bol pohodlný pre domáce zvieratá a ľahko sa nabíjal pomocou USB C.

Predpredajová Kancelária

Ice Cave

Predpredajová Kancelária Ľadová jaskyňa je showroom pre klienta, ktorý potreboval priestor s jedinečnou kvalitou. Medzitým je schopný predviesť rôzne vlastnosti projektu Tehran Eye. Podľa funkcie projektu atraktívna a zároveň neutrálna atmosféra na zobrazovanie predmetov a udalostí podľa potreby. Dizajnovou myšlienkou bolo použitie minimálnej povrchovej logiky. Integrovaný sieťový povrch sa rozprestiera po celom priestore. Priestor potrebný na rôzne použitie je vytvorený na základe cudzích síl v smere nahor a nadol pôsobiacich na povrch. Na výrobu bol tento povrch rozdelený na 329 panelov.