Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Maloobchodná Predajňa

Atelier Intimo Flagship

Maloobchodná Predajňa Náš svet zasiahol v roku 2020 bezprecedentný vírus. Prvá vlajková loď Atelier Intimo navrhnutá štúdiom O and O je inšpirovaná konceptom Rebirth of the Scorched Earth, čo znamená integráciu liečivej sily prírody, ktorá dáva ľudstvu novú nádej. Zatiaľ čo je vytvorený dramatický priestor, ktorý umožňuje návštevníkom tráviť chvíle predstavovaním a fantazírovaním v takomto čase a priestore, vzniká aj séria umeleckých inštalácií, ktoré plne demonštrujú skutočné vlastnosti značky. Vlajková loď nie je obyčajným obchodným priestorom, je to divadelná scéna Ateliéru Intimo.

Box Na Tenisky

BSTN Raffle

Box Na Tenisky Úlohou bolo navrhnúť a vyrobiť akčnú figúrku do topánok Nike. Keďže táto topánka kombinuje biely dizajn hadej kože so žiarivo zelenými prvkami, bolo jasné, že akčnou figúrkou bude hadí muž. Dizajnéri načrtli a zoptimalizovali figúrku vo veľmi krátkom čase ako akčnú figúrku v štýle známych akčných hrdinov. Potom navrhli malý komiks s príbehom a vyrobili túto figúrku v 3D tlači s kvalitným obalom.

Kampaň A Podpora Predaja

Target

Kampaň A Podpora Predaja V roku 2020 Brainartist spúšťa crossmediálnu kampaň pre klienta Steitz Secura s cieľom získať nových zákazníkov: s vysoko individualizovaným posolstvom vo forme cielenej plagátovej kampane čo najbližšie k bránam potenciálnych zákazníkov a individualizovanou poštou so zodpovedajúcou topánkou od spoločnosti aktuálna kolekcia. Príjemca dostane zodpovedajúci náprotivok, keď si dohodne stretnutie s predajcom. Cieľom kampane bolo predstaviť Steitza Securu a „matchingovú“ spoločnosť ako dokonalý pár. Brainartist vyvinul kompletnú veľmi úspešnú kampaň.

Moped

Cerberus

Moped Pre budúce vozidlá sú potrebné výrazné pokroky v konštrukcii motora. Napriek tomu pretrvávajú dva problémy: efektívne spaľovanie a užívateľská prívetivosť. To zahŕňa úvahy týkajúce sa vibrácií, ovládania vozidla, dostupnosti paliva, strednej rýchlosti piesta, výdrže, mazania motora, krútiaceho momentu kľukového hriadeľa a jednoduchosti a spoľahlivosti systému. Toto zverejnenie popisuje inovatívny 4-taktný motor, ktorý súčasne poskytuje spoľahlivosť, účinnosť a nízke emisie v jedinom dizajne.

Drevená Hračka

Cubecor

Drevená Hračka Cubecor je jednoduchá, ale zložitá hračka, ktorá vyzýva deti na silu myslenia a kreativity a oboznamuje ich s farbami a jednoduchým, doplnkovým a funkčným vybavením. Priložením malých kociek k sebe bude sada kompletná. V častiach sa používajú rôzne jednoduché spojenia vrátane magnetov, suchého zipsu a kolíkov. Hľadanie spojení a ich vzájomné prepojenie, dokončuje kocku. Tiež posilňuje ich trojrozmerné porozumenie tým, že presviedča dieťa, aby dokončilo jednoduchý a známy zväzok.

Tienidlo

Bellda

Tienidlo Ľahko inštalovateľné závesné tienidlo, ktoré sa jednoducho hodí na akúkoľvek žiarovku bez potreby akéhokoľvek nástroja alebo elektrotechnických znalostí. Dizajn produktov umožňuje užívateľovi jednoducho nasadiť a zložiť žiarovku bez väčšej námahy na vytvorenie vizuálne príjemného svetelného zdroja v cenovo dostupnom alebo dočasnom ubytovaní. Keďže funkcionalitou tohto produktu je embedder vo svojej forme, výrobné náklady sú podobné ako pri obyčajnom plastovom kvetináči. Možnosť personalizácie podľa vkusu užívateľa maľovaním alebo pridaním akýchkoľvek dekoratívnych prvkov vytvára jedinečný charakter.