Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Byt

Shkrub

Byt Dom Shkrub sa objavil z lásky a lásky - milujúci pár s tromi deťmi. DNA domu obsahuje štruktúrujúce estetické princípy, ktoré nachádzajú inšpiráciu v ukrajinskej histórii a kultúre inšpirovanej japonskou múdrosťou. Prvok zeme ako materiál sa cíti v štrukturálnych aspektoch domu, ako je pôvodná došková strecha a v krásnych a hustých štruktúrovaných ílových stenách. Myšlienka vzdať hold ako miesto zakladania sa dá vnímať po celom dome ako jemná vodiaca niť.

Inteligentný Difúzor Arómy

Theunique

Inteligentný Difúzor Arómy Agarwood je vzácny a drahý. Jeho aróma sa dá získať iba spálením alebo extrakciou, používa sa v interiéri a poskytuje ju len málo používateľov. Na prekonanie týchto obmedzení sa po trojročnom úsilí vytvoria inteligentné rozptyľovače arómy a prírodné ručne vyrábané tablety z agarového dreva s viac ako 60 návrhmi, 10 prototypmi a 200 experimentmi. Predstavuje nový možný obchodný model a využíva kontext pre priemysel agarového dreva. Používatelia môžu jednoducho vložiť difuzor do automobilu, ľahko si prispôsobiť čas, hustotu a rozmanitosť arómy a užiť si pohlcujúcu aromaterapiu, nech idú kdekoľvek a kdekoľvek jazdia.

Klimatizácia

Midea Sensia HW

Klimatizácia Midea Sensia podporuje kvalitu života a inovatívny spôsob, ako odhaliť predmet dekorácie. Okrem účinnosti prúdenia vzduchu a ticha predstavuje inovatívny dotykový panel, ktorý umožňuje prístup k funkciám a farbám a intenzite blesku. Farebná terapia, ktorá pomáha antistresovému procesu, trendy v inovatívnych produktoch oboma spôsobmi, pohoda a estetika. Okrem rôznych estetických tvarov spájajú jeho tvary interiér domu s eleganciou a štýlom, čo dom oceňuje nepriamym svetlom.

Stôl

Duoo

Stôl Duoo desk je túžba vyjadriť charakter prostredníctvom minimalizmu foriem. Jeho tenké vodorovné čiary a uhlové kovové nohy vytvárajú silný vizuálny obraz. Horná polica umožňuje umiestniť kancelárske potreby tak, aby pri práci nenarušovali. Skrytý zásobník na povrchu pre pripojenie zariadení udržuje čistú estetiku. Doska stola z prírodnej dyhy nesie teplo prírodnej textúry dreva. Stôl udržuje dokonalou rovnováhu vďaka harmonicky vybraným materiálom, funkčnosti a praktickosti v kombinácii s estetikou pravidelných a prísnych foriem.

Domáce Cestoviny Stroj

Hidro Mamma Mia

Domáce Cestoviny Stroj Hidro Mama Mia je sociálno-kultúrna záchrana talianskou gastronómiou. Veľmi ľahko sa používa, je ľahký a kompaktný, ľahko sa skladuje a prepravuje. Umožňuje bezpečnú vysokú produktivitu, poskytuje rodine príjemný zážitok z varenia do každodenného života a interakcie s priateľmi. Motor je úplne integrovaný do prevodovej súpravy, ponúka výkon, robustnosť a bezpečné používanie, čo tiež umožňuje ľahké čistenie a podporu. Krája cesto rôznej hrúbky a je schopný pripraviť rôzne jedlá: cestoviny, rezance, lasagne, chlieb, pečivo, pizzu a ďalšie.

Hypercar

Brescia Hommage

Hypercar V časoch vyspelých digitálnych prístrojov, plochosti dotykových obrazoviek a racionálnych jednoobjemových vozidiel je projekt Brescia Hommage starou školskou dvojmiestnou hypercarovou dizajnovou štúdiou, ktorá sa považuje za oslavu doby, v ktorej je elegantná jednoduchosť, vysokotlaková materiálnosť, surová sila, čistá krása a priame spojenie medzi človekom a strojom boli pravidlom hry. V čase, keď statoční a dômyselní muži ako Ettore Bugatti sám vytvorili mobilné zariadenia, ktoré ohromili svet.