Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Interiérový Dizajn Penziónu

Barn by a River

Interiérový Dizajn Penziónu Projekt „Stodola pri rieke“ čelí výzve vytvorenia obývaného priestoru, založenej na ekologickom zapojení a navrhuje konkrétne miestne riešenie problému interpretretizácie architektúry a krajiny. Tradičný archetyp domu je privedený k asketizmu jeho foriem. Cedarový šindeľ strechy a zelené steny bridlice skrývajú budovu v tráve a kríkoch umelej krajiny. Za sklenenou stenou sa objaví skalnatá rieka.

Modlitebňa

Water Mosque

Modlitebňa S citlivou realizáciou na mieste sa budova stáva pokračovaním mora prostredníctvom zdvihnutej plošiny, ktorá slúži ako modlitebná sieň, ktorá sa rozširuje smerom k nekonečnu. Tekuté útvary sa vzťahujú na pohyb mora v snahe spojiť mešitu s okolím. Budova vyniká odzrkadľujúc podstatu jej funkcie a súčasným spôsobom fyzicky prejavuje filozofiu architektúry Stredného východu. Výsledný exteriér vytvára ikonický doplnok k panorámu a znovuobjavenie typológie realizovanej v jazyku moderného dizajnu.

Kníhkupectvo

Guiyang Zhongshuge

Kníhkupectvo S horskými chodbami a stalaktitovými jaskyniarskymi knižnicami predstavuje kníhkupectvo čitateľa do sveta krasovej jaskyne. Tím dizajnérsky tím prináša fantastický vizuálny zážitok a súčasne rozširuje miestne charakteristiky a kultúru do väčšieho počtu ľudí. Guiyang Zhongshuge bol kultúrnym prvkom a mestskou pamiatkou v meste Guiyang. Okrem toho tiež preklenuje priepasť kultúrnej atmosféry v Guiyangu.

Kníhkupectvo

Chongqing Zhongshuge

Kníhkupectvo Zahrnutím nádhernej krajiny Chongqing do kníhkupectva vytvoril dizajnér priestor, v ktorom sa návštevníci môžu pri čítaní cítiť ako v očarujúcom Chongqingu. Celkovo existuje päť typov čítacích plôch, z ktorých každý je ako zázrak s charakteristickými črtami. Kníhkupectvo Chongqing Zhongshuge poskytlo spotrebiteľom fantastickejší zážitok, ktorý nedokážu získať prostredníctvom online nakupovania.

Vlajková Loď

Zhuyeqing Green Tea

Vlajková Loď Pitie čaju si vyžaduje priaznivé prostredie a dobrú náladu. Dizajnér predstavuje motív oblaku a hory spôsobom ručnej atramentovej maľby a v uzavretom obmedzenom priestore posype pár krásnych čínskych krajinomalieb. Prostredníctvom prispôsobených funkčných nosičov návrhár vytvoril zmyslový zážitok pre spotrebiteľov, ktorý prináša obrovský zmyselný vplyv.

Hotel

Park Zoo

Hotel Toto je bezpochyby hotel založený na zvieracej téme. Dizajnéri však nevytvorili iba sériu rozkošných a pôvabných inštalácií v tvare zvierat, aby upútali veľkú pozornosť na intenzívne konkurenčnom trhu. Dizajnéri prenikli do vesmíru hlbokou láskou k zvieratám a zmenili hotel na umeleckú výstavu, kde zákazníci dokážu pozorovať a cítiť skutočnú situáciu, ktorej v súčasnosti ohrozené zvieratá čelia.