Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Bežecké Medaily

Riga marathon 2020

Bežecké Medaily Medaila k 30. výročiu Medzinárodného maratónu v Rige má symbolický tvar spájajúci dva mosty. Nekonečne súvislý obraz reprezentovaný 3D zakrivenou plochou je navrhnutý v piatich veľkostiach podľa najazdených kilometrov medaily, ako napríklad celý maratón a polmaratón. Povrchová úprava je matná bronzová a na zadnej strane medaily je vyrytý názov turnaja a počet najazdených kilometrov. Stuha je zložená z farieb mesta Riga s prechodmi a tradičnými lotyšskými vzormi v súčasných vzoroch.

Názov projektu : Riga marathon 2020, Meno dizajnérov : Junichi Kawanishi, Meno klienta : RIMI RIGA MARATHON.

Riga marathon 2020 Bežecké Medaily

Tento skvelý dizajn je držiteľom ceny bronzového dizajnu v súťaži architektúry, stavebníctva a konštrukcie. Určite by ste mali vidieť portfólio dizajnérov ocenených bronzmi, aby ste objavili mnoho ďalších nových, inovatívnych, originálnych a kreatívnych architektúr, stavebných a stavebných prác.

Dizajnový tím dňa

Najväčšie svetové dizajnérske tímy.

Niekedy potrebujete veľmi veľký tím talentovaných dizajnérov, ktorí prídu so skutočne skvelými návrhmi. Každý deň máme jedinečný ocenený inovatívny a kreatívny dizajnový tím. Preskúmajte a objavte originálnu a kreatívnu architektúru, dobrý dizajn, módu, grafický dizajn a projekty projektovej stratégie od dizajnérskych tímov z celého sveta. Nechajte sa inšpirovať originálnymi dielami veľkých majstrov.