Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Stôl

Duoo

Stôl Duoo desk je túžba vyjadriť charakter prostredníctvom minimalizmu foriem. Jeho tenké vodorovné čiary a uhlové kovové nohy vytvárajú silný vizuálny obraz. Horná polica umožňuje umiestniť kancelárske potreby tak, aby pri práci nenarušovali. Skrytý zásobník na povrchu pre pripojenie zariadení udržuje čistú estetiku. Doska stola z prírodnej dyhy nesie teplo prírodnej textúry dreva. Stôl udržuje dokonalou rovnováhu vďaka harmonicky vybraným materiálom, funkčnosti a praktickosti v kombinácii s estetikou pravidelných a prísnych foriem.

Domáce Cestoviny Stroj

Hidro Mamma Mia

Domáce Cestoviny Stroj Hidro Mama Mia je sociálno-kultúrna záchrana talianskou gastronómiou. Veľmi ľahko sa používa, je ľahký a kompaktný, ľahko sa skladuje a prepravuje. Umožňuje bezpečnú vysokú produktivitu, poskytuje rodine príjemný zážitok z varenia do každodenného života a interakcie s priateľmi. Motor je úplne integrovaný do prevodovej súpravy, ponúka výkon, robustnosť a bezpečné používanie, čo tiež umožňuje ľahké čistenie a podporu. Krája cesto rôznej hrúbky a je schopný pripraviť rôzne jedlá: cestoviny, rezance, lasagne, chlieb, pečivo, pizzu a ďalšie.

Hypercar

Brescia Hommage

Hypercar V časoch vyspelých digitálnych prístrojov, plochosti dotykových obrazoviek a racionálnych jednoobjemových vozidiel je projekt Brescia Hommage starou školskou dvojmiestnou hypercarovou dizajnovou štúdiou, ktorá sa považuje za oslavu doby, v ktorej je elegantná jednoduchosť, vysokotlaková materiálnosť, surová sila, čistá krása a priame spojenie medzi človekom a strojom boli pravidlom hry. V čase, keď statoční a dômyselní muži ako Ettore Bugatti sám vytvorili mobilné zariadenia, ktoré ohromili svet.

Bazény

Termalija Family Wellness

Bazény Termalija Family Wellness je posledným zo série projektov, ktoré spoločnosť Enota za posledných pätnásť rokov vybudovala v spoločnosti Terme Olimia a zavŕšila úplnú transformáciu kúpeľného komplexu. Pri pohľade z diaľky je tvar, farba a mierka novej zoskupenej štruktúry štvorstenných zväzkov pokračovaním zoskupenia okolitých vidieckych budov, ktoré sa vizuálne rozširuje do srdca komplexu. Nová strecha pôsobí ako veľký letný tieň a neuznáva žiadny vzácny vonkajší priestor.

Automatický Odšťavovač

Toromac

Automatický Odšťavovač Toromac je špeciálne navrhnutý s jeho silným vzhľadom, aby priniesol nový spôsob konzumácie čerstvo vylisovanej pomarančovej šťavy. Je vyrobený pre maximálnu extrakciu šťavy a je určený pre reštaurácie, kaviarne a supermarkety. Jeho prvotriedny dizajn umožňuje priateľský zážitok dodávajúci chuť, zdravie a hygienu. Má inovatívny systém, ktorý rezá ovocie vertikálne a stlačuje polovice rotačným tlakom. To znamená, že maximálny výkon sa dosiahne bez stláčania alebo dotýkania sa obalu.

Etiketa Piva

Carnetel

Etiketa Piva Dizajn piva v secesnom štýle. Štítok na pivo obsahuje tiež veľa podrobností o procese výroby piva. Dizajn je vhodný aj pre dve rôzne fľaše. To sa dá urobiť jednoducho vytlačením dizajnu na 100 percent displeji a 70 percent veľkosti. Štítok je pripojený k databáze, ktorá zaisťuje, že každá fľaša dostane jedinečné číslo náplne.

Dizajn dňa

Úžasný dizajn. Dobrý dizajn. Najlepší dizajn.

Dobré vzory vytvárajú pre spoločnosť hodnotu. Každý deň predstavujeme špeciálny dizajnový projekt, ktorý preukazuje vynikajúcu kvalitu dizajnu. Dnes s potešením predstavujeme ocenený dizajn, ktorý je pozitívnym výsledkom. Denne budeme predstavovať skvelejšie a inšpiratívnejšie návrhy. Nezabudnite nás navštíviť každý deň, aby ste si mohli užiť nové výrobky a projekty dobrého dizajnu od najväčších svetových dizajnérov.