Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Reštaurácia

Yuyuyu

Reštaurácia V súčasnosti je dnes na trhu v Číne dosť veľa týchto zmiešaných vzorov, ktoré sa zvyčajne zakladajú na tradičných dizajnoch, ale s modernými materiálmi alebo novými výrazmi. Yuyuyu je čínska reštaurácia, dizajnér vytvoril nový spôsob vyjadrenia orientálneho dizajnu, novú inštaláciu zloženú z čiar a bodiek, ktoré sa rozširujú od dverí k vnútornej časti reštaurácie. So zmenou času sa mení aj estetické ocenenie ľudí. Pre súčasný orientálny dizajn sú inovácie veľmi potrebné.

Reštaurácia

Yucoo

Reštaurácia S postupnou zrelosťou estetiky a estetickými zmenami človeka sa moderný štýl, ktorý zdôrazňuje seba a individualitu, stal dôležitým prvkom dizajnu. V tomto prípade ide o reštauráciu, ktorej návrhár chce pre spotrebiteľov vytvoriť mladistvý priestorový zážitok. Svetlo modré, sivé a zelené rastliny vytvárajú priestor pre pohodlie a ležérnosť. Lustr vyrobený z ručne tkaného ratanu a kovu vysvetľuje kolíziu medzi človekom a prírodou a poukazuje na vitalitu celej reštaurácie.

Obchod

Formal Wear

Obchod Pánske obchody s oblečením často ponúkajú neutrálne interiéry, ktoré negatívne ovplyvňujú náladu návštevníkov, a preto znižujú percento predaja. S cieľom prilákať ľudí nielen k návšteve obchodu, ale aj ku kúpe výrobkov, ktoré sú tu prezentované, by mal priestor inšpirovať a povzbudzovať dobrú náladu. Preto dizajn tohto obchodu využíva špeciálne funkcie inšpirované šitím remeselného spracovania a rôzne detaily, ktoré priťahujú pozornosť a šíria dobrú náladu. Dispozícia otvoreného priestoru rozdelená do dvoch zón je navrhnutá aj pre slobodu zákazníkov pri nákupe.

Žehlička Na Vlasy

Nano Airy

Žehlička Na Vlasy Vzdušná vyrovnávacia žehlička Nano kombinuje nanokeramické poťahové materiály s inovatívnou negatívnou technológiou železa, ktorá rýchlo a jemne a hladko vytvára vlasy. Vďaka magnetickému senzoru v hornej časti veka a tela sa zariadenie automaticky vypne, keď je viečko zatvorené, čo sa dá bezpečne prenášať. Kompaktné telo s nabíjateľnou bezdrôtovou konštrukciou USB sa dá ľahko uložiť do kabelky a nosiť, čo ženám pomáha udržiavať elegantný účes kedykoľvek a kdekoľvek. Bielo-ružová farebná schéma dodáva zariadeniu ženský charakter.

Mobilná Aplikácia

DeafUP

Mobilná Aplikácia DeafUP spúšťa význam vzdelania a odbornej praxe pre nepočujúcich vo východnej Európe. Vytvárajú prostredie, v ktorom sa profesionáli sluchu a nepočujúci študenti môžu stretnúť a spolupracovať. Spolupráca bude prirodzeným spôsobom, ako posilniť a motivovať nepočujúcich ľudí, aby sa stali aktívnejšími, aby si zvýšili svoj talent, naučili sa nové zručnosti, zmenili.

Kabelky

Qwerty Elemental

Kabelky Rovnako ako vývoj dizajnu písacích strojov ukazuje premenu z vysoko komplexnej vizuálnej formy na čistú, jednoduchú geometrickú formu, Qwerty-element je stelesnením sily, symetrie a jednoduchosti. Konštruktívne oceľové časti vyrobené rôznymi remeselníkmi sú charakteristickým vizuálnym prvkom produktu, ktorý dodáva vrecku architektonický vzhľad. Základnou zvláštnosťou tašky sú dva kľúče písacích strojov, ktoré sú vyrobené a zostavené samotnou dizajnérkou.