Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Drevený E-Bicykel

wooden ebike

Drevený E-Bicykel Berlínska spoločnosť Aceteam vytvorila prvý drevený elektronický bicykel, ktorého úlohou bolo postaviť ho ekologickým spôsobom. Hľadanie kompetentného partnera pre spoluprácu bolo úspešné s Drevárskou fakultou Univerzity Eberswalde pre trvalo udržateľný rozvoj. Myšlienka Matthiasa Brodu sa stala skutočnosťou, ktorá sa spojila s technológiou CNC a znalosťou drevného materiálu. Zrodila sa drevená E-Bike.

Stolové Svetlo

Moon

Stolové Svetlo Toto svetlo zohráva aktívnu úlohu pri sprevádzaní ľudí v pracovnom priestore od rána do noci. Bol navrhnutý s ohľadom na pracovné prostredie ľudí. Drôt môže byť pripojený k prenosnému počítaču alebo k napájacej banke. Tvar mesiaca bol vyrobený z troch štvrtín kruhu ako stúpajúca ikona z terénneho obrázka z nerezového rámu. Vzor povrchu mesiaca pripomína sprievodcu pristátím v vesmírnom projekte. Prostredie vyzerá ako socha za denného svetla a svetelné zariadenie, ktoré upokojuje napätú prácu v noci.

Svetlo

Louvre

Svetlo Louvre light je interaktívne stolné svietidlo inšpirované gréckym letným slnečným žiarením, ktoré ľahko prechádza z uzavretých okien cez Louvres. Pozostáva z 20 kruhov, 6 korku a 14 plexiskla, ktoré hravým spôsobom menia poriadok tak, aby zmenili rozptyl, objem a konečnú estetiku svetla podľa preferencií a potrieb používateľov. Svetlo prechádza materiálom a spôsobuje rozptyl, takže sa na jeho okolí ani na jeho povrchu neobjavujú žiadne tiene. Prstene s rôznymi výškami dávajú možnosť nekonečných kombinácií, bezpečného prispôsobenia a úplnej kontroly svetla.

Lampa

Little Kong

Lampa Little Kong je rad okolitých lámp, ktoré obsahujú orientálnu filozofiu. Orientálna estetika venuje veľkú pozornosť vzťahu medzi virtuálnym a skutočným, plným a prázdnym. Skrytie LED diódy jemne do kovovej tyče nielen zaisťuje prázdnosť a čistotu tienidla, ale tiež odlišuje Kong od ostatných žiaroviek. Návrhári našli viac ako 30-krát experimenty uskutočniteľné remeslo, aby dokonale prezentovali svetlo a rôznu textúru, čo umožňuje úžasný svetelný zážitok. Základňa podporuje bezdrôtové nabíjanie a má port USB. Dá sa zapnúť alebo vypnúť iba mávaním rúk.

Kuchynská Stolička

Coupe

Kuchynská Stolička Táto stolička je navrhnutá tak, aby pomáhala udržiavať neutrálne držanie tela v stoji. Dizajnérsky tím tým, že pozoroval každodenné správanie ľudí, zistil, že je potrebné, aby ľudia sedeli na stoličkách kratšiu dobu, napríklad na rýchle prestávky v kuchyni, čo inšpirovalo tím k vytvoreniu tejto stolice špecificky na prispôsobenie sa tomuto správaniu. Táto stolička je navrhnutá s minimálnymi časťami a štruktúrami, vďaka čomu je stolica cenovo dostupná a nákladovo efektívna pre kupujúcich aj predávajúcich pri zohľadnení produktivity výrobcov.

Pás Na Pranie V Interiéri

Brooklyn Laundreel

Pás Na Pranie V Interiéri Je to pás na bielizeň pre použitie v interiéri. Kompaktné telo, ktoré je menšie ako japonská brožovaná väzba, vyzerá ako páska, hladký povrch bez skrutky na povrchu. Pás s dĺžkou 4 m má celkom 29 otvorov, z ktorých každý môže držať a držať vešiak na šaty bez špendlíkov, umožňuje rýchle schnutie. Pás je vyrobený z antibakteriálneho a proti plesňového polyuretánu, bezpečného, čistého a pevného materiálu. Maximálne zaťaženie je 15 kg. 2 ks háčika a otočného telesa umožňujú viacnásobné použitie. Malý a jednoduchý, ale toto je veľmi užitočné v interiéri na bielizeň. Ľahká obsluha a inteligentná inštalácia sa zmestia do všetkých typov miestností.