Dizajnový časopis
Dizajnový časopis
Etiketa Piva

Carnetel

Etiketa Piva Dizajn piva v secesnom štýle. Štítok na pivo obsahuje tiež veľa podrobností o procese výroby piva. Dizajn je vhodný aj pre dve rôzne fľaše. To sa dá urobiť jednoducho vytlačením dizajnu na 100 percent displeji a 70 percent veľkosti. Štítok je pripojený k databáze, ktorá zaisťuje, že každá fľaša dostane jedinečné číslo náplne.

Identita Značky

BlackDrop

Identita Značky Toto je osobný projekt stratégie a identity značky. BlackDrop je reťazec obchodov a značiek, ktorá predáva a distribuuje kávu. BlackDrop je osobný projekt pôvodne vyvinutý na nastavenie tónu a tvorivého smerovania pre osobné kreatívne podnikanie na voľnej nohe. Táto značka bola vytvorená za účelom umiestnenia Aleka ako dôveryhodného konzultanta značky v komunite startupov. BlackDrop je skratka pre úhľadnú, súčasnú a transparentnú startup značku, ktorej cieľom je stať sa nadčasovou, rozpoznateľnou a vedúcou značkou v tomto odvetví.

Fotografická Séria

U15

Fotografická Séria Umelecký projekt využíva prvky budovy U15 na vytvorenie spojenia s prírodnými prvkami prítomnými v kolektívnej fantázii. Využívajúc štruktúru budovy a jej časti, ako jej farby a tvary, sa snažia evokovať špecifickejšie miesta, ako je čínsky kamenný les, americká diabolská veža, ako všeobecné prírodné ikony, ako sú vodopády, rieky a skalnaté svahy. Aby umelci poskytli rôznu interpretáciu na každom obrázku, skúmajú budovu minimalistickým prístupom, využívajúc rôzne uhly a perspektívy.

Webová Stránka

Travel

Webová Stránka Dizajn používal minimalistický štýl, aby nepreťažoval používateľské prostredie zbytočnými informáciami. Je tiež veľmi ťažké používať minimalistický štýl v cestovnom ruchu, pretože súbežne s jednoduchým a jasným dizajnom musí užívateľ získať úplné informácie o svojej ceste a nie je ľahké ju kombinovať.

Branding A Balenie

Leman Jewelry

Branding A Balenie Vizuálnym riešením novej identity Lemana Jewelryho bol kompletný nový systém, ktorý odhalil luxus, vynikajúci, ale sofistikovaný a minimálny pocit. Nové logo inšpirované Lemanovým pracovným procesom, ich návrhom haute couture design, vytvorením všetkých kosoštvorcových tvarov obklopujúcich hviezdny symbol alebo symbol iskier, vytvorením sofistikovaného symbolu a tiež odrážajúcich žiarivý efekt diamantu. V nadväznosti na to boli vyrobené všetky kolaterálne materiály s vysokokvalitnými detailmi, ktoré zvýrazňujú a obohacujú luxusnosť všetkých nových vizuálnych prvkov značky.

Služba Hudobných Odporúčaní

Musiac

Služba Hudobných Odporúčaní Musiac je nástroj na odporúčanie hudby. Využívajú aktívnu účasť na hľadaní presných možností pre svojich používateľov. Jeho cieľom je navrhnúť alternatívne rozhrania na napadnutie autokracie algoritmu. Filtrovanie informácií sa stalo nevyhnutným vyhľadávacím prístupom. Vytvára však efekty ozveny a obmedzuje používateľov v ich zóne pohodlia striktným sledovaním ich preferencií. Používatelia sa stanú pasívnymi a prestanú sa pýtať na možnosti, ktoré zariadenie ponúka. Trávenie času na preskúmanie možností môže zvýšiť obrovské biologické náklady, je to však úsilie, ktoré vytvára zmysluplný zážitok.